VIDEO: / Nezaustavljivi Olić opet zabio!

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić postigao je pogodak za Wolfsburg koji je na gostovanju kod Krasnodara u 3. kolu Europske lige slavio s 4:2.

23.10.2014.
19:08
VOYO logo

Olić i Ivan Perišić krenuli su u prvoj postavi Vukova koji su do vodstva došli u 37. minuti. Iskosa s lijeve strane je pucao Kevin de Bruyne, domaći vratar Andrej Dikan je samo odbio loptu, a neuništivi Olić ju je ispred Andreasa Granqvista uspio ugurati u mrežu.

Početkom nastavka De Bruyne je povisio na 2:0, potom je Granqvist u 51. minuti iz jedanaesterca smanjio na 2:1, da bi u 64. minuti Luiz Gustavo vratio Wolfsburg na dva gola prednosti. Svojim drugim pogotkom u 80. minuti De Bruyne je praktički osigurao pobjedu gostima, a do kraja je još na 4:2 smanjio Wanderson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je, inače, izašao iz igre u 78. minuti, a ovo mu je bio prvi ovosezonski pogodak u Europskoj ligi i četvrti ukupno. Perišić je ostao na terenu do 61. minute.

Podsjetimo, Wolfsburg je u prva dva kola u skupini H uhvatio samo jedan bod, tako da mu je ova pobjeda itekako značajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OhOJBdliZgV/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo