Ponuda poslana / Ivan Rakitić sve je bliži transferu u Inter, Talijani tvrde da 'miriše na dogovor'

Image
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL

Inter je stvarno naumio pod svaku cijenu dovesti hrvatskog veznjaka

20.2.2019.
12:09
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nakon večeri Lige prvaka bez pogodaka u kojoj su navijači Barcelone očekivali pobjedu svoje momčadi u Lyonu glavna je vijest u Italiji transfer Ivana Rakitića iz Barcelone u Inter.

"Miriše na dogovor", stoji na naslovnici današnjeg izdanja uglednog talijanskog lista La Gazzetta dello Sport. Talijanski novinari tvrde da je gazda Intera Beppe Marotta poslao put Katalonije ponudu "tešku" 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Barcelona ipak traži nešto veću ponudu za Rakitića. Rekli su da je njegova cijena 45 milijuna eura pa ostaje vidjeti na kojoj će se "cifri" naći čelnici klubova nakon neizbježnog cjenkanja.

Inter je stvarno naumio pod svaku cijenu dovesti hrvatskog veznjaka. A kako i ne bi. Marcelo Brozović i Ivan Perišić među najboljim su njihovim igračima, a ovog ljeta ozbiljno su "zagrizli" i za Luku Modrića kojeg nisu uspijeli dovesti iz Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je u Barcelonu stigao još 2014. godine nakon odličnih igara u Sevilli za nevelikih 18 milijuna eura. Ako se uzme u obzir koliko je minuta odigrao i kako je važan bio za Barcelonu kroz sve ove godine, Raketa se višestruko isplatio katalonskoj momčadi s kojom je osvojio Ligu prvaka te tri španjolska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo