IVAN RAKITIĆ OTPISAN U BARCELONI: / Na pomolu povijesna razmjena dvaju velikana u koju je uključen dokapetan Vatrenih?

Image
Foto: Profimedia

Rakitić i Pjanić mogli bi razmijeniti klubove

1.5.2020.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Nema kraja nagađanjima oko budućnosti dokapetana VatrenihIvana Rakitića. Gdje će karijeru nastaviti hrvatski reprezentativac, koji je prema svemu sudeći na transfer listi u Barceloni, koja sad pokušava naći partnera, kako to piše poznati španjolski dnevni sportski list Marca, u nadolazećem prijelaznom roku.

Image
ŠPANJOLSKI PRVOLIGAŠI ŽELE RAKITIĆA, ALI POSTOJI VELIKI PROBLEM: /

'Ne možemo to raditi za igrače starije od 30 godina...'

Image
ŠPANJOLSKI PRVOLIGAŠI ŽELE RAKITIĆA, ALI POSTOJI VELIKI PROBLEM: /

'Ne možemo to raditi za igrače starije od 30 godina...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo s megatransferima, klubovi nemaju novaca

Pandemija koronavirusa potresla je tržište i jasno je kako klubovi neće imati novac za velike transfere, jasno je i da je na neko vrijeme gotovo sa megatransferima od preko 100 milijuna eura, a Barcelona traži klub s kojim bi mogla odraditi posao na obostrano zadovoljstvo...

Prošle sezone Barca je dobro poslovala s Valencijom, za 25 milijuna eura prodala joj je Cillessena da bi odmah nakon toga za isti iznos kupila Neta od istog kluba. Tako su razjenili igrače bez direktne zamjene i napravili dobar posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

November 22, 2017 - Turin, Piedmont, Italy - Miralem Pjanic (Juventus FC, center), Andres Iniesta (FC Barcelona, left) and Ivan Rakitic (FC Barcelona, right) during the UEFA Champions League football match (Group D) between Juventus FC and FC Barcelona at Allianz Stadium on 22 November, 2017 in Turin, Italy., Image: 355980993, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Massimiliano Ferraro / Zuma Press / Profimedia

A sad želi, barem prema pisanju Španjolaca, takvu suradnju ostvariti i sa Starom damom, s kojom ima dobar odnos ima još od zimskog prijelaznog roka u kojem je Barcelona prodala Marquesa za 8 milijuna eura u Juventus i dovela Pereiru za isti iznos iz Juventusa.

I ranije ga povezivali s Juventusom

Juventus se i ranije u medijima spominjao kao kandidat za Rakitićev transfer kada su pokušali u razmjenu uključiti Federica Bernardeschija, ali tada se posao nije realizirao jer hrvatski veznjak nije želio napustiti Camp Nou, nadajući se preokretu u svom statusu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca navodi kako su sad sada opet započeli pregovori na relaciji Barcelona - Juventus, a osim Rakitića Barcelona je u posao spremna uključiti i zvučne igrače poput Brazilca Arthura Mela, Nelsona Semeda i Sergija Roberta, dok s druge strane Juventus spreman se odreći Miralema Pjanića i ranije spomenutog Bernardeschija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovakvim načinom poslovanja velikani bi izbjegli trošenje novca'

"Ovakvim načinom poslovanja velikani bi izbjegli trošenje novca na transfere kojeg nemaju na bacanje u jeku pandemije koronavirusa razmjenom igrača podjednakim vrijednosti. Juventus su klub s kojim Barcelona želi započeti posao i već su zajedno radili u siječnju, dok je Barcelona potpisala Matheus Pereira na posudbu, s opcijom da trajno potpiše ugovor na osam milijuna eura, dok je Alejandra Marquesa poslao u Torino za 8,2 milijuna eura. Španjolski i talijanski prvak pokušali su dogovoriti razmjenu ranije između Ivana Rakitića i Federica Bernardeschija, ali od toga nije bilo ništa", zaključuje Marca.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo