Vatreni oduševljava u svom novom klubu

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić postigao je pogodak za svoj novi klub Wolfsburg i u drugom svom nastupu. Ovaj put je pogodio mrežu drugoligaša Herthe u pobjedi 5:1 i to već u četvrtoj minuti. Strijelac je bio i Mario Mandžukić protiv Basela.

U debiju je Perišić postigao pogodak u pobjedi protiv belgijskog Standarda 3:1 prije nekoliko dana, a ovaj put je otvorio seriju pogodaka protiv trenutačno drugoplasirane momčad druge njemačke lige.

Wolfsburg se doma vratio nakon priprema u Turskoj, a njihovi navijači su već u 4. minuti pljeskali hrvatskom nogometašu i novom pojačanju koji je postigao prvi gol na utakmici. Nakon toga su gostujuću mrežu parali Vierinha, Orozco, Kahlenberg i Knoche za velikih 5:0, a tek je minutu prije kraja počasni gol za goste iz Berlinga postigao Lasogga.

I Mario Mandžukić je bio strijelac za svoj Bayern i kao Perišić je postigao uvodni pogodak na ogledu. Bayern je lako s 3:0 svladao Basel, a već u 12. minuti je bilo 2:0. Mandžukić je zabio u 9., a Schweinsteiger u 12., dok je konačnih 3:0 postavio Franck Ribery golom u 39. minuti.

Povratak na Net.hr