NERAZZURRI SLAVILI NA ARGENTINSKI POGON / Perišić napravio ključni potez kod prvog gola Intera, Verona zabila nakon kiksa Handanovića i Brozovića

Image
Foto: Profimedia

Brozović i Perišić započeli su susret od prve minute

27.8.2021.
22:50
Profimedia
VOYO logo

Talijanski nogometni prvak Inter i u 2. je kolu nove sezone Serie A ostvario pobjedu, ovoga puta je preokretom sa 3-1 (0-1) kao gost nadigrao Veronu.

Domaći je sastav poveo pogotkom Ilića (15) nakon velike pogreške i netočnog ispucavanja vratara Intera Handanovića (ovdje pogledajte video), no u nastavku su pobjedu Interu osigurali Argentinci Lautaro Martinez (47) i Joaquin Correa (83, 90+4). Kod pogotka za izjednačenje sudjelovao je i hrvatski reprezenttivac Ivan Perišić, on je ubacio loptu iz auta u kazneni prostor gdje je Džeko glavom prebacio za Lautara koji je poentirao. Ovdje pogledajte taj pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je u samoj završnici osigurao Correa, koji je u igru ušao u 74. minuti, on je u 83. minuti prvo sjajnim udarcem glavom iskoristio ubačaj Darmiana, da bi u četvrtoj minuti nadoknade bio precizan i udarcem nogom s više od 20 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutalo debitirao

Perišić je, baš kao i Marcelo Brozović, igrao za Inter do 66. minute. U momčadi Verone debitirao je Boško Šutalo koji je u igru ušao u 74. minuti, dok su Nikola Kalinić i Ivor Pandur ostali na klupi. Inter sada ima maksimalnih šest bodova, dok je Verona i dalje bez bodova.

Ranije u petak Udinese je uvjerljivo sa 3-0 (1-0) svladao novaka u ligi Veneziju. Strijelci su bili Pussetto (29), Deulofeu (70) i Molina (90+4). Udinese je na četiri boda, dok je Venezia bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su na rasporedu dvoboji Atalanta - Bologna, Lazio - Spezia, Fiorentina - Torino i Juventus - Empoli, a u nedjelju Genoa - Napoli, Sassuolo - Sampdoria, Milan - Cagliari i Salernitana - Roma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo