Killer Klasnić / Ivan Klasnić ne skida osmijeh s lica, a nama je priznao da je takav zahvaljujući Hrvatima koji mole za njega

Cijela Hrvatska prati njegove uspjehe i padove. I to ne samo na nogometnom terenu. Nažalost, posljednjih godina više slušamo o zdravlju Ivana Klasnića nego o njegovu igranju

21.11.2016.
17:06
VOYO logo

Čeka ga i treća transplantacija bubrega, a kompatibilni donor još se traži. Usprkos svemu, Ivan ne skida osmijeh s lica, zahvaljujući Hrvatima što mole za njega. Priznao je to našoj .  

Život je borba. To najbolje zna bivši Vatreni - Ivan Klasnić! Iako se nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji čekajući na treću transplantaciju bubrega, Killer Klasnić ne odriče se druženja s prijateljima i dobre zabave! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekam i moram još malo čekati, trenutno idem na dijalizu, to mi baš dobro dopada, ono zdrav sam, ali opet moram biti oprezan za druge stvari", kazao nam je Klasnić.

Pa je tako prošloga tjedna na malonogometnom turniru veterana za svoj stari klub Werder - kao od šale - zabio čak sedam golova! Nažalost, bavljenje profesionalnim nogometom za njega je stvar prošlosti, no i dalje prati uspjehe hrvatske reprezentacije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa imam sigurno još prijatelje u hr reprezentaciji, pričamo dosta preko poruka, gledam i utakmice, trenutno dobro igramo, zaslužili smo da smo na prvom mjestu", dodaje.

Zna se vrlo dobro tko je Ivanov broj 1! Devetogodišnja kći Fabienne Collen koju nakon razvoda s Njemicom Patricijom i dalje redovito viđa! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svake godine smo u Hrvatskoj tako da vidi kako je naša zemlja i to mora tako ostati".

Ulogu učitelja hrvatskog preuzeli su Ivanovi roditelji koji trenutačno odmaraju u Lijepoj našoj. I majka Šima, i otac Ivan svom sinu su donirali bubreg. Nažalost, sada se traži treća najkompatibilnija osoba koja ne nosi prezime Klasnić. Medijska histerija oko Ivanova zdravlja često ih ljuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je bilo intenzivno da su napisali neke loše vijesti, ali aj mogu reći hrvatskom narodu da je lijepo da o meni pričaju, da misle i mole, to je lijepo i to treba podrška!", poručuje Ivan.

Čak tri puta na tjedan Ivan odlazi na dijalizu, a ostatak vremena kako kaže, najradije prespava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj borac, iako proživljava pravu dramu, ne skida osmijeh s lica! Možda mu baš zato milijuni ljudi žele što brži oporavak!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo