OPET ZAJEDNO / Bjelica doveo bivšeg dinamovca u Gradski vrt: 'Odbijali smo druge ponude kako bih došao u Osijek'

Image

Riječ je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Hrvatske

16.7.2021.
14:49
VOYO logo

Bivši igrač Dinama nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske, Ivan Fiolić (25), potpisao je za Osijek. Potvrdio je to klub na službenoj stranici navodeći kako je potpisao trogodišnji ugovor.

Image
HNL KROZ PRIZMU KULTNOG HRVATSKOG TRENERA /

'Dinamo uopće nije toliki favorit, ali Hajduk i Rijeka nisu mu ni blizu'

Image
HNL KROZ PRIZMU KULTNOG HRVATSKOG TRENERA /

'Dinamo uopće nije toliki favorit, ali Hajduk i Rijeka nisu mu ni blizu'

"Menadžer i ja odbijali smo neke druge ponude kako bih došao u Osijek. Znao sam da će kad-tad ponovno doći dan da nastavim raditi s trenerom Bjelicom. I drago mi je da je ovako završilo, da sam postao član kluba koji ima lijepu i visoku reputaciju u hrvatskom nogometu. U odnosu na vrijeme kada sam posljednji puta igrao u HNL-u Osječani su zaista u svemu napravili veliki iskorak i zato sam sretan što sam sada ovdje", istaknuo je Fiolić kojem nova sredina neće predstavljati problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao s Bočkajem, Grezdom i Gržanom

"Znam doslovno pola momčadi! S nekima sam igrao u mlađim reprezentacijama, protiv dosta njih se susretao kad smo bili suparnici na terenu, a dijelio sam svlačionicu s Bočkajem, Grezdom i Gržanom. S Perom se posebno dobro poznajem i dosta smo toga prošli zajedno. Jedva čekam zaigrati i mislim da mi neće trebati puno vremena za prilagodbu. Profesionalac sam i tako sam pristupio obvezama i ovoga ljeta dok sam čekao rasplet situacije, trenirao u Genku i s te strane nema nikakvih problema. Želim od prve utakmice dati sve od sebe i biti dio što uspješnijeg kolektiva", poručio je, a onda je na red došao trener Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako smo bili kratko zajedno u Maksimiru, u tih mjesec i pol dana zaista sam bio zaista zadovoljan onim što je on pokazivao. Drago mi je što se opet susrećemo i mislim da dovodimo kvalitetnog igrača koji može igrati na četiri pozicije veznoga reda, koji i u centrali, ali i na boku može pružiti jako puno. Vjerujem da će mu, nakon ove posljednje dvije godine, Osijek biti veliki izazov i da će nam pomoći u nastojanju ostvarenja naših ciljeva. Važno je napomenuti da se on odrekao ne baš malog novčanog iznosa da bi ostvario ovaj transfer i stvarno je i time potvrdio veliku želju za dolaskom kod nas. A kada je tako, onda jednostavno takvog igrača morate dovesti. I to smo i učinili", naglasio je trener Osijeka.

Fiolić je karijeru započeo u Dinamu, a u ljeto 2018. iz Maksimira je za 2,5 milijuna prešao u belgijski Genk. Međutim, godinu dana kasnije uslijedila je posudba na Cipar, u AEK iz Larnace gdje se zadržao pola sezone. Nakon toga je, u veljači 2020., prihvatio poziv poljske Cracovije, da bi se sada vratio u HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo