UGOVOR DO 2025. / Istra predstavila novog trenera, pohvalio je prethodnika pa poručio: 'To je jedini put'

Image
Foto: Srecko Niketic/Pixsell

Bivši trener Hajduka s novim klubom potpisao je ugovor do 2025. godine

12.6.2023.
13:59
Srecko Niketic/Pixsell
VOYO logo

Mislav Karoglan u nedjelju je i službeno potvrđen kao novi trener Istre. Bivši trener Hajduka s novim klubom potpisao je ugovor do 2025. godine, a tom mjestu naslijedio je Gonzala Garciju. Danas je predstavljen u Puli.

Image
ŽDRIJEB HNL-a /

Pakleni početak sezone za Hajduk: U tjedan dana dva puta na Maksimir, Bijeli igraju četiri derbija za redom

Image
ŽDRIJEB HNL-a /

Pakleni početak sezone za Hajduk: U tjedan dana dva puta na Maksimir, Bijeli igraju četiri derbija za redom

"Meni je izuzetna čast predstaviti g. Mislava Karoglana koji će obavljati dužnost glavnog trenera Istre 1961. Mislim da smo u dosta kratkom roku uspjeli naći adekvatnu zamjenu g. Garciji, apsolutno nemamo dvojbe da smo dobili u Mislavu trenera i osobu koja apsolutno se uklapa u ono što kao klub želimo, a to je klub koji će napredovati", započeo je sportski direktor Puljana Saša Bjelanović pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislav je talentirani trener koji je zadnje četiri godine bio u Hajduku, gdje je prošao pozicije od Omladinske škole do asistenta glavnih trenera, pa do funkcije glavnog trenera. Meni je stvarno zadovoljstvo jer smo s njim dobili osobu koja će nam dugoročno donijeti ono što tražimo."

Potom je riječ dobio novi trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega želim izraziti zahvalnost što sam upravo ja izabran, posebno od strane g. Bjelanovića. Dolazim s puno očekivanja u ovaj klub i da nastavimo u ovom pozitivnom valu koji se dešava trenutno u Istri u posljednje dvije godine. Trenutno se upoznajemo sa svim uvjetima u Istri i s ostalim stvarima da možemo imati neku širu sliku, kako bi bili spremni za ponedjeljak kad počinjemo pripreme", rekao je Karoglan pa dodao:

"Pratio sam Istru, kao i cijelu ligu, jedna vrhunska sezona, rekao bi i dvije sezone, što je rijetko da je takav kontinuitet jednog trenera. Istra je igrala prepoznatljiv nogomet i zasluženo su tu gdje jesu. Izuzetno cijenim g. Garciju i odmah sam prepoznao tu njegovu trenersku crtu. Ja se ne bojim izazova, nadam se da ću zajedno sa stožerom izvući maksimum od ekipe, i samo rad, to je jedini put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo