transferi / Istra je kraljica prijelaznog roka: Doveli pojačanja iz PSG-a i Boca Juniorsa, Michaela Jordana...

Zimski prijelazni rok u Hrvatskoj završava u petak navečer

12.2.2019.
19:05
VOYO logo

Michael Jordan kao veliko pojačanje Istre. Stigao je u Pulu i slavni Maicon. Naravno, to su samo imenjaci onih puno poznatijih Maicona i Michaela Jordana. Kao pojačanje u pulski prvoligaš stigao je i Kevin RImane iz PSG-a.

I to su novi "Galacticosi" Istre koji bi pulskog prvoligaša trebali zadržati među elitom. Dok se na terenu još moraju dokazati,  po svojim imenjacima poput Maicona ili Michael Jordana spadaju u samu sportsku kremu. I ne, niti jedno ime nije slučajnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja majka je htjela da se zovem Michael, a otac Jordan, a Michael Jordan je bio slavan 1992. tako da su me nazvali Michael Jordan. Pokušavam biti poput njega, ali u nogometu", rekao je novi igrač Istre Michael Jordan N'Kololo.

A ako možda niste čuli za Kevina Rimanea, onda se sigurno čuli za njegove dojučerašnje suigrače Neymara, Cavanija i Mbappea koji mu je, neće vjerovati, preporučio odlazak u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s Kylianom o dolasku u Istru, a on je rekao: "Hej, ja sam slavio protiv Hrvatske!" Naravno, malo se našalio. Ovdje je jako dobra atmosfera, on zna ponešto o Hrvatskoj, ali mi je rekao da je dobra zemlja", ispričao je Rimane.

Pojačala se Istra i na desnom beku. Iako Maicon nije dijelio svlačionicu s najvećima, u stopu je pratio svojeg imenjaka u Interu, a iskustvo skupljao u drugoligašu Livornu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je što to spominjete. Velik je igrač, mislim da imamo neke slične osobine – brzinu i eksplozivnost. Jako ga cijenim jer sam od njega mnogo naučio i dalje ga pratim kako bih od njega učio", rekao je Maicon.

I tako su španjolski sponzori odlučili pokazati zube hrvatskim prvoligašima. Od davljenika, Istra je postala stabilan klub s atraktivnim pojačanjima pa ćete u hodnicima podno Alda Drosine čuti čak pet različitih jezika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo sada i dobru atmosferu u klubu u svlačionici, malo možda problema s jezicima, ali dobro, snaći ćemo se. Pa naš je cilj opstanak u elitnom društvu", rekao je kapetan Istre Marin Grujević.

Ovdje nije kraj pojačanjima u Istri. Jer blizu potpisa je Julian Chicco i to ni manje ni više nego iz kultnih Boca Juniorsa. 21-godišnji veznjak ove je sezone skupio pet nastupa za klub iz Buenos Airesa, a trenutačno je procijenjen na milijun eura. Transfer bi trebao biti potvrđen idućih dana. Zimski prijelazni rok u Hrvatskoj završava u petak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo