Čuda se događaju: Navijač sudski potukao Zdravka Mamića!

Navijač Tomislav Rukavina dobio je sudski spor protiv svog omiljenog kluba, zagrebačkog Dinama, koji mu je dužan isplatiti odšetu u visini od 5000 kuna.

30.12.2014.
10:07
VOYO logo

Priča je sljedeća. Rukavina je imao kartu za derbi između Dinama i Rijeke 6. listopada prošle godine, ali na Maksimir mu ulazak nije dozvoljen. Razlog je taj što je nosio majicu s prekriženim Mamićevim likom i to ispod jakne i majice s dugim rukavima.

Očekivano, Rukavina se pobunio protiv takve reakcije zaštitara, ali uzalud. Stoga je odlučio pravdu istjerati sudskim putem, te je angažirao odvjetnika Davorina Karačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukavini su zaštitari rekli da može ući na stadion bez majice, ali on je osjetio da mu je nanesena velika nepravda, zbog zabrane ulaska na stadion na koji je dolazio od djetinjstva, te je samo otišao.

Sutkinja Šimunović nije našla nijednu odredbu koju je Rukavina zapravo prekršio, te je objasnila kako majica s prekriženim likom nije simbol kojim se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje, već je riječ o karikaturi kojom se iskazuje neslaganje spram čelnika zagrebačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo