Navijači Matea Kovačića i ekipe: 'Osjećamo se kao siročad'

U uzvratnoj polufinalnoj utakmici Talijanskog nogometnog kupa između Intera i Rome na San Siru navijači Nerazzurrra su po tko zna koju put zazvali ime nekadašnjeg im trenera Josea Mourinha.

18.4.2013.
9:55
VOYO logo

Pod portugalskim stručnjakom Inter je 2010. godine osvojio trostruku krunu, ali ti se dani danas čine kao davna prošlost. U prvenstvu je milanski sastav danas tek sedmi izvan pozicija koje vode u Europu, dok su u Talijanskom kupu zaustavljeni u polufinalu s ukupnih 5:3.

"Nakon Mourinha osjećamo se kao siročad nekoga tko zna kako prenijeti osjećaj pripadanja ovim bojama", stajalo je na velikom transparentu koji su razvili Interovi navijači uoči utakmice koju je njihova momčad izgubila s 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interovi navijači nisu jedini koji su u posljednje vrijeme zazvali aktualnog Realovog trenera da ih dođe spasiti. Isto rade i navijači Chelseaja koji ne mogu smisliti aktualnog privremenog trenera Rafu Beniteza, te su u nedavnoj polufinalnoj utakmici FA Cupa protiv Manchester Cityja razvili zastavu s napisom "Posebni. Genije, Legenda. Jose vrati se kući".

http://rutube.ru/video/embed/6300059

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mateo Kovačić je u uzvratu na San Siru odigrao svih 90 minuta, a talijanski Goal.com je njegovu igru ocjenio s trojkom (ocjene od 1 do 5).

"Kovačić je u suradnji s Cambiassom pokazao lijepu viziju u igri, pogotovo u uvodnom dijelu utakmice. Imali su njih dvojica i nekoliko upotrebljivih okomotih lopti, ali je s vremenom ta dobra vizija iščeznula", kaže se u opisu igre hrvatskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo