Internetom hara 'Balotellijev vic' koji ismijava Messija

Igrači Barcelone 'vidaju rane' nakon poraza kod Milana (2:0), a navijači talijanske momčadi i svi 'mrzitelji' katalonskog diva uživaju u sprdnji na račun Lea Messija.

21.2.2013.
11:19
VOYO logo

Ponajbolji igrač današnjice Leo Messi se na San Siru utopio u sivilo svoje momčadi, a upravo je njegov 'izostanak s terena' nakon susreta postao vic kojeg je 'ispričao' Mario Balotelli.

"Ja nisam igrao zbog UEFA-inih pravila, no zaista ne znam zašto Messi nije nastupio", objavio je nepoznati autor 'Balotellijevu izjavu' nakon utakmice, a vic je preplavio društvene mreže i neke svjetske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli nije imao pravo nastupa jer je već ove sezone igrao za Manchester City u Ligi prvaka, dok je Robinho susret propustio zbog ozljede. Zato su uživali na stadionu u veselom društvu i bodrili svoju momčad u pratnji brojnih prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Barcelona je nakon susreta negodovala zbog prvog pogotka Milana iz 57. minute jer je sudac Craig Thomson previdio igranje rukom Cristiana Zapate, kojom je praktički asistirao Kevin-Princeu Boatengu, no trener Barçe Jordi Roura je izjavio kako je uvjeren da će njegova momčad proći u četvrtfinale.

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo