INTERES ZA VRATARA KOJI JE IZLUDIO HAJDUKOVCE: / Njemački velikan opasno zagrizao za mladog Hrvata koji bi trebao u Rusiju

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Poznati bundesligaški klub volio bi u svojim redovima vidjeti vratara Dinama

1.5.2018.
7:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mladi golman Dinama, Dominik Livaković (23) prije desetak dana spasio je Dinamo u derbiju protiv Hajduka i sačuvao Modrima tri boda, a možda i tako "kupio" titulu za zagrebački klub. Sjajno je reagirao mladi Zadranin na sve prijetnje Splićana na Poljudu te tako pokazao ozbiljnu kandidaturu da bude treći hrvatski vratar na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

DOMINIK LIVAKOVIĆ ODIGRAO JE UTAKMICU KARIJERE: Svojim obranama izluđivao je Hajdukove Mađare i najzaslužniji je za pobjedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nije samo hrvatskom izborniku Zlatku Daliću zapeo za oko, svjedoči pisanje njemačkog Kickera. Ugledni portal donosi informaciju kako je bundesligaški velikan Werder iz Bremena zainteresiran za 23-godišnjaka. Klub koji u svojim vitrinama ima četiri naslova prvaka i šest trofeja pobjednika kupa opasno je zagrizao za Dinamovog vratara koji ima ugovor do 2022. godine. Kicker navodi kako se u kuloarima spominje posudba s opcijom otkupa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković slovi za jednog od najperspektivnijih hrvatskih vratara, a debitirao za i za A reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Čilea kada su Vatreni u izmijenjenov sastavu izgubili 5-2. S nastupima u reprezentaciji započeo je u U-15 kategoriji te zatim biva redoviti član daljnjih uzrasnih kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo