SPREMAJU BOLJU PONUDU ZA LUKU MODRIĆA: / San o kapetanu Vatrenih još uvijek živi u Italiji

Image
Foto: AFP

Luka je ostao u Madridu, ali Nerazzurri ni nakon svega nisu digli ruke od njega

25.8.2018.
14:26
AFP
VOYO logo

Najbolji nogometaš Svjetskog prvenstva Luka Modrić i dalje je Talijanima u - mislima! Španjolci ih jesu prijavili FIFA-i zbog navodnog nagovaranja Luke Modrića da raskine valjani ugovor koji vrijedi još dvije godine, ali talijanski klub ne odustaje od kapetana Vatrenih.

MODRIĆ U NE BAŠ IDEALNOJ POZICIJI: ‘Na njemu je da se potrudi izboriti za svoje mjesto među udarnih jedanaest’

Luka je ostao u Madridu, ali Nerazzurri ni nakon svega nisu digli ruke od njega, naprotiv. Prema pisanju talijanskog dnevnog sportskog lista Corriere dello Sporta, a prenošenju nogometnog portala 90min.com, klub s Giuseppe Meazze sprema novu bolju ponudu za 32-godišnjeg veznjaka već u siječnju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kineski vlasnici Suning, pišu Talijani, nadaju se kako bi Modrić do siječnja mogao uvjeriti predsjednika Florentina Pereza da ga pusti u Inter kod Ivana Perišića, Marcela Brozovića i Šime Vrsaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljetni san Nerazzurra i navijača ne odlazi iz misli svih ljubitelja Intera. Inter se silom želi već u siječnju vratiti u igru za Hrvata. Posljednje poglavlje InterModrićeve telenovele još nije napisano. Tvrdi to Gianluca Di Marzio, nogometni stručnjak za prijelazni rok i tržište igrača za ugledni Sky Sport", stoji u tekstu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo