INTER BEZ POBJEDE PROTIV SASSUOLA: / Brozović i Perišić se utopili u sivilo, Vrsaljko zacementiran na klupi

Image
Foto: AFP

Inter još jednom nije uspio pobijediti Sassuolo

19.1.2019.
22:48
AFP
VOYO logo

U 20. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Inter je u subotu na domaćem terenu protiv Sassuola odigrao 0-0. Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su cijeli susret za Inter, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi za pričuve.

Utakmicu protiv Sassuola na tribinama San Sira pratilo je više od 10.000 školaraca. Naime, Inter je zbog rasističkog ponašanja navijača kažnjen sa dvije utakmice bez prisustva gledatelja, a vodstvo "Nerazzurra" nije se žalilo već je podnijelo molbu da se vrata stadiona otvore djeci. Čelnici Talijanskog nogometnog saveza i Serie A pristali su na njihov zahtjev, pa je susret Inter - Sassuolo pratilo više od 10.000 školaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balić ušao pred kraj susreta

Udinese je izgubio od Parme sa 1-2, a Andrija Balić je za Udinese ušao u igru tek u 88. minuti. U prvom susretu 20. kola Roma je na Olimpicu pobijedila Torino sa 3-2. Roma je nakon prvog poluvremena vodila sa 2-0 golovima Nicole Zaniola (15) i Aleksandra Kolarova (34-11m).

Gosti su u nastavku uspjeli izjednačiti preko Tomasa Rincona (51) i Cristiana Ansaldija (67). Ipak, Roma je uspjela osvojiti tri boda, a pobjednički gol zabio je Stephan El Shaarawy u 73. minuti. Ante Ćorić nije nastupio za Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo