kapetan watforda oduševio / Inspirativan govor: 'Prije 10 godina sam plaćao da igram nogomet, a sad sam u finalu FA Kupa'

Nakon velikog preokreta i ulaska u finale FA Kupa, kapetan Watforda Troy Deeney se osvrnuo na svoju karijeru i to što mu ulazak u finale znači

8.4.2019.
17:26
VOYO logo

Nogometaši Watforda po drugi će put u svojoj povijesti igrati u finalu engleskog FA Kupa nakon što su u polufinalu na Wembleyu velikim preokretom svladali WolverhamptonWandererse s 3-2 nakon produžetka. 

A junak susreta, iako nije sam izveo preokret, ponovno je bio kapetan momčadi Troy Deeney, koji je široj javnosti postao poznat nakon lude završnice playoffa za Premier ligu 2013. godine protiv Leicestera. Lisice su tad u posljednjoj minuti promašile jedanaesterac za iduću rundu, a Deeney spektakularnim volejem nakon ubojite kontre pogodio za prolazak Watforda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denney je i jučer bio čovjek koji je preuzeo odgovornost kad i najveći zadrhte. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade, sigurno je realizirao jedanaesterac za finale FA Kupa i nove stranice u povijesti svog kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velikog preokreta, kapetan Deeney se osvrnuo na svoju karijeru i to što mu ulazak u finale znači.

“Bio je to dug put za mene. Dug, težak put do ovog trenutka”, rekao je kapetan Watforda za BeIN SPORTS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedva sam suzdržavao suze. Nekada sam trošio novac ne bi li igrao nogomet. Prije nekih 12 godina plaćao sam 10 funti tjedno da igram nogomet, a sada ću igrati u finalu FA Kupa!”, dodao je.

“U životu uvijek postoje loše faze – svi imamo probleme, ali ako se dovoljno trudite i vjerujete u sebe stvari se uvijek mogu poboljšat”, rekao je Deeney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo