'Bojim se da će UEFA izbaciti Dinamo iz Lige prvaka'

‘U redu je hvaliti se ako nešto napravite s tom momčadi, ali ako ne, onda je to diletantizam! I tako je već dvije godine. Bojim se da će UEFA izbaciti Dinamo iz Lige prvaka, nemamo momčad za rezultate, nemamo publike, nemamo ništa’, smatra Ilija Lončarević.

Dinamo se i dalje “školuje” u Ligi prvaka i uglavnom zbraja koliko je golova primio. Tako je bilo i nakon dvoboja s PSG-om, Dinamovoj desetoj uzastopnoj utakmici u skupini Lige prvaka, iz kojeg su Modri opet izašli pune mreže.

Jedan od bivših trenera Dinama Ilija Lončarević smatra da je vrijeme da se u Maksimiru uplali ‘crvena lampica’ za alarm.

“Moramo se zamisliti. Jer, ako ciparski prvak izbori proljeće u LP-u, a naš prvak ne može ni do boda, a ima dva ili tri puta veći proračun od tih Ciprana, onda diletantski radimo svoj posao! Radi ga klub, jer kako se može hvaliti da ima najmlađu momčad u LP-u? U redu je hvaliti se ako nešto napravite s tom momčadi, ali ako ne, onda je to diletantizam! I tako je već dvije godine. Bojim se da će UEFA izbaciti Dinamo iz Lige prvaka, nemamo momčad za rezultate, nemamo publike, nemamo ništa. No, sve je to posljedica pravca kojim je krenuo naš nogomet”, izjavio je Lončarević za Večernjak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr