Nakon 16 sezona došao je kraj: Ikona Reala dogovorila odlazak

Iker Casillas sklopio je dogovor s Florentinom Perezom prema kojem krajem nadolazeće sezone može napustiti redove Real Madrida i to bez odštete.

17.7.2014.
12:29
VOYO logo

Prema pisanju španjolskog AS-a Casillas je želio napustiti Real Madrid ove godine, ali ga je predsjednik kluba nagovorio na ostanak i u ovoj sezoni. Da bi to učinio, nastavlja španjolski dnevni list, Perez je morao obećati da će legendarnom vrataru dopustiti odlazak sa Santiago Bernabeua bez odštete budući da Casillasu ugovor ističe krajem sezone.

Bit će tada španjolskoj reprezentativnoj jedinici 34 godine što će reći i posljednja prilika za veliki ugovor u karijeri, a dogovori s Keylorom Navasom, Kostarikancem iz Levantea, koji je na pragu dolaska u vidu Casillasovog konkurenta idu u prilog tvrdnjama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS dodaje da Casillas mentalno nije u najboljem stanju nakon pogreške u finalu Lige prvaka koja je umalo "kraljeve" koštala La Decime. Razlog je to njegovim slabijim izvedbama na Svjetskom prvenstvu u Brazilu gdje je svojim lošim izdanjima kumovao ispadanju Španjolaca s Mundijala već u grupnoj fazi. Također, dio navijača Real Madrida okrenuo mu je leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo