IGRE MLADOG VATRENOG PROVLAČE SE ISPOD RADARA, A ON UBIJA: / Naklonio mu se i L'Equipe, je li vrijeme za Dalićev poziv?

Image
Foto: Profimedia, LaPresse

Bradarićeve sjajne nastupe počeli su prepoznavati francuski mediji

29.8.2019.
12:23
Profimedia, LaPresse
VOYO logo

Ranije ovoga ljeta uz ne previše buke mladi je reprezentativac Hrvatske, Domagoj Bradarić, napustio redove Hajduka i za 6.5 milijuna eura prešao je u francuski Lille. Od tada se baš i nije pretjerano pričao i pisalo o Bradariću, iako igra u slavnom klubu 'lige pet', najugodnijem prošlosezonskom iznenađenju u Francuskoj i klubu koji se ove sezone natječe u Ligi prvaka.

No, eto, Bradariću, inače ofenzivnom lijevom beku, ide sasvim dobro u novoj sredini. U trećem kolu francuskog prvenstva njegov je Lille razbio St-Etienne s 3:0, a za prvi je pogodak asistirao baš Bradarić. Bivši igrač Hajduka probio se po desnoj strani gostujuće ekipe i potom centrirao, a na kraju je Osmihen pospremio u mrežu njegovo nabacivanje i doveo momčad u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

©PHOTOPQR/VOIX DU NORD - LOSC, Match amical lors du fan day entre le LOSC et l' AS ROMA BRADARIC PHOTO STEPHANE MORTAGNE LA VOIX DU NORD LILLE 03/08/2019

august 3rd 2019 - soccer friendly match between Lille and Roma, Image: 462211404, License: Rights-managed, Restrictions: 1, Model Release: no, Credit line: Profimedia, MAXPPP

Nahvalio ga L'Equipe

Kasnije su još zabijali Bamba i ponovo Osmihen, a Lille je trenutno četvrti u prvenstvu sa šest bodova.

Ono što je najvažnije, Bradarićeve sjajne nastupe počeli su prepoznavati francuski mediji, a eto ugledni L'Equipe dao mu je vrlo visoku ocijenu sedam i za njega kazao kako je bio jedan od najboljih na terenu. Možda je vrijeme i za poziv u A reprezentaciju, ionako nam je pozicija lijevog beka izrazito deficitarna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo