IGRAČ HAJDUKA POGOĐEN U GLAVU OD STRANE VLASTITIH NAVIJAČA: / Bijele čeka kazna za incidente

Image
Foto: Screenshot/24 sata

Gyurcsua je pogodio tvrdi predmet u glavu

29.9.2018.
20:00
Screenshot/24 sata
VOYO logo

Vatreno je bilo za vrijeme subotnjeg 216. derbija Hajduka i Dinama na Poljudu (0-0). U 66. minuti splitski navijači bacili su dva topovska udara na tartan stazu, a prilikom interencije teško je ozljeđen vatrogasac, koji je ostao bez dijela prsta. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

[FOTO] UŽASNE SCENE STIŽU S POLJUDA: Navijači opet divljali na tribinama, vatrogascu eksplozija topovskog udara otkinula komad prsta!

Stojanović odnio predmet Bebeku

Nažalost, nije na tome ostalo. Kako 24 sata javlja, Gyurcsoa je pogodio tvrdi predmet u glavu, a isti taj predmet igrač Dinama Petar Stojanović je podigao s poda i odnio ga glavnom sucu utakmice Ivanu Bebeku, koji je proslijedio delegatu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duel ispod istočne tribine

Dogodilo se to u posljednjoj minuti prilikom duela ispod istočne tribine u kojem su bili Gyurcso i Stojanović, kad se odjednom igrač Hajduka srušio. Nitko nije znao o čemu se radi, dok razlog nije otkrio Stojanović.

Gyurcso ležao na travnjaku

Ivan Bebek odmah je zaustavio utakmicu, a Gyurcso je ležao na travnjaku. Prema prvim informacijama nije bilo teže ozljede glave, no Gyursco je svejedno napustio igru, a umjesto njega ušao je Fran Tudor. Nema sumnje da će Hajduk zbog ovoga biti kažnjen, kao što je jasno kao dan da ga čeka drastična kazna jer je vatrogasac ostao bez prsta zbog bačenog topovskog udara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo