IGORU PAMIĆU UKRALI AUTOMOBIL, ON ŽALI ZA PRŠUTOM: / Hrvatski trener oduševio odgovorom na upit o krađi

Image
Foto: PIXSELL

'Strašno nas je zeznula odredba...'

4.2.2019.
11:30
PIXSELL
VOYO logo

Igor Pamić vratio se u Podgoricu gdje je dao otkaz na mjesto trenera OFK Titograd, a pod okriljem noći potom je ostao i bez skupocjenog BMW-a X5. Vijest o krađu automobila Pamić je popratio šalom, prenosi Regional Express.

"K vragu i auto, nabavit ću novi. Više žalim za prvoklasnim istarskim pršutom koji je bio u njemu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema smisla

Što se raskida suradnje, to objašnjava ovako:

"Sve to zapravo nema smisla. Ovdje sam došao motiviran borbom za naslov prvaka, ali s kim, zar bez petorice glavnih igrača koji su nosili jesenski teret, naravno i bez trojice nužnih, obećanih pojačanja. I to pred usamljenih 50 gledatelja na stadionu kod Starog aerodroma!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda donijela probleme

Nogometna momčad OFK Titograd zauzima treće mjesto ljestvice crnogorskog prvenstva. Nakon sjajnog starta situacija je krenula u neželjenom smjeru.

"Taktikom smo zbunili suparnike, dosta tanke u toj domeni. Tako se dogodilo da u devet kola primimo samo dva gola poradi čega smo senzacionalno držali prvo mjesto. Strašno nas je, međutim, zeznula odredba o jednom igraču mlađem od 21 godine koji ne samo da mora početi utakmicu, nego je odigrati dokraja. To je sjajno činio Balša Banović. Ali se teško ozlijedio - otišli prednji križni ligamenti. Time je ozbiljno poljuljana koncepcija obrane. Da bi sve bilo gore, njegov nasljednik 'do 21' nehotice je u tri nastupa skrivio gubitak sedam bodova i tu se zakompliciralo…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo