Igor Tudor priznao istinu o svom Hajduku: 'Da, to je realnost!'

Uoči prve utakmice finala Hrvatskog kupa novinarima se obratio trener Hajduka Igor Tudor koji je naglasio: 'Igraju se dvije utakmice i želimo osvojiti trofej.'

7.5.2013.
13:46
VOYO logo

"Nema opterećenja, ne mora se sve riješiti u prvoj utakmici i svejedno mi je gdje se igra prva", istaknuo je Tudor i otkrio tužnu poljudsku istinu:

"Ako pogledamo tablicu na kojoj je Lokomotiva ispred nas moramo zaključiti da su Lokosi favoriti. Respektiramo Lokomotivu, dobri su, mladi, imaju odličnog trenera i nisu slučajno drugi na tablici. Maleš i Trebotić su odlični i zajedno s Antolićem čine glavni motor Lokomotivine igre", naglasio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Lokomotive Tomislav Ivković je u najavi poljudskog dvoboja istaknuo kako se ne boji Hajduka te kako su priče o Hajdukovoj tradiciji 'priče za malu djecu'.

"Ne vjerujem da je mislio na Hajduk kao instituciju, već na današnju situaciju klubu, na igrački kadar. Da, to je realnost. Voljeli bi da za nas igraju Vujović i Slišković, ali stanje je drugačije. Novca nema!, kaže trener Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza od Splita, Hajduk mora vratiti samopouzdanje.

"Moramo vratiti vjeru, samopouzdanje. Igraju se dvije utakmice i želimo osvojiti trofej" zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam političar i ne moram biti politički korektan pa ću reći da prihvaćam ulogu favorita jer smo bolji od Hajduka i u dvije utakmice imamo laganu prednost", kazao je Tomislav Ivković novinarima uoči dvoboja s Hajdukom, a o pritisku s poljudskih tribina rekao:

"Od mojih 22 igrača čak 14 ih je osvajalo trofeje u mlađim kategorijama i seniorima. Na Poljudu se ne može dogoditi ništa što oni već nisu osjetili. Pa ako s razglasa i tribina počne pjesma 'Dalmatinac sam', to će dati više snage našim nego njihovim igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Tudorovom Hajduku, u razgovoru za Večernji list, je dodao:

"Promijenili su način igre s 4-2-3-1 na 3-4-1-2, ali vjerujem da će se ipak vratiti sustavu koji su igrali pod Krstičevićem. Očekujem Jozinovića od prve minute, to je igrač koji vuče momčad, daje poticaj, ima kontakt s publikom, svađa se sa sucem..., a ja baš volim takve igrače."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokosi se ne boje Hajduka, to dokazuje i Mate Maleš.

"Atmosfera među igračima je odlična. Svi jedva čekamo utakmicu, to će biti prava nogometna poslastica. Nema većega gušta nego pobijediti Hajduk na Poljudu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo