Šokirani trener Hajduka progovorio: 'Razmišljam o tužbi'

Hajdukov trener Igor Tudor tek je u utorak reagirao na svoje isključenje u Puli te izjavio da je šokiran tvrdnjama o navodnim psovkama koje stoje u službenom zapisniku.

11.3.2014.
13:06
VOYO logo

Podsjetimo, Istra i Hajduk su u nedjelju podijelili bodove odigravši 1:1, a Igor Tudor je prije kraja utakmice morao napustiti klupu.

"Zbog neistinite optužbe i javnog rušenja mojeg ugleda ozbiljno razmišljam o podizanju privatne tužbe. Potpuno apsurdnim smatram navodni razlog mojeg isključenja, s obzirom na to da u 36 godina svojeg života nikada, ali baš nikada (!), a tako ni u nedjelju u Puli, nisam takvu psovku izrekao. Svi koji me poznaju mogu svjedočiti da to apsolutno nije dio mojeg vokabulara i svjetonazora", izjavio je Tudor za službenu klupsku stranicu te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokiran sam načinom i hrabrošću pojedinaca koji su u stanju ozbiljno ugroziti integritet pojedinca konstruiranjem takvih, za njih, očito laganih izmišljotina. Očekujem sada da se prijava preispita, te utvrdi prava istina, a dotična gospoda javno ispričaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo