Kada se on pojavio, Štimac je prekinuo trening Vatrenih

Hrvatski nogometni reprezentativci odrađuju pripreme za utakmicu sa Škotskom, a u utorak se na otvorenom treningu pojavio i Ćiro Blažević, kojeg su svi Vatreni izljubili.

5.6.2013.
9:56
VOYO logo

Na večernjem treningu u utorak u Veslačkoj pojavila su se neka poznata lica, poput Darija Šimića, Marija Jurića, Jakova Sedlara i Ćire Blaževića, a bivši izbornik je opet imao poseban tretman.

Uoči utakmice protiv Srbije u Veslačku je došao s legendarnim bijelim šalom i pokupio pljesak i ovacije reprezentativaca i okupljenih navijača, dok je ovaj put Štimac prekinuo trening, te su svi njegovi igrači stali u red kako bi pozdravili i izljubili 'trenera svih trenera'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni, među koje su stigli Stipe Pletikosa i Luka Modrić, bili su dobro raspoloženi, pa su i najmlađi navijači na kraju dobili autograme i fotografije za uspomenu.

Prema posljednjim informacijama iz tabora Vatrenih, Sammir bi mogao zamijeniti Modrića koji nema pravo nastupa protiv Škotske zbog žutog kartona kojeg je dobio na susretu protiv Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

setTimeout(function(){var a=document.createElement("script"); var b=document.getElementsByTagName("script")[0]; a.src=document.location.protocol+"//dnn506yrbagrg.cloudfront.net/pages/scripts/0010/0523.js?"+Math.floor(new Date().getTime()/3600000); a.async=true;a.type="text/javascript";b.parentNode.insertBefore(a,b)}, 1);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo