IGOR BIŠĆAN OTVORENO O SUKOBU S ARMADOM: / 'Žao mi je što je situacija takva kakva je, ali...'

Image
Foto: Pixsell

Igor Bišćan novi je trener NK Rijeke, nakon odlaska Matjaža Keka

18.10.2018.
17:07
Pixsell
VOYO logo

Igor Bišćan je novi trener bivšeg prvaka države, Rijeke. Bivši trener Olimpije preuzeo je klub nakon što je ostavku dao dugogodišnji slovenski trener, Matjaž Kek. Međutim, nakon službenog objavljivanja Bišćana kao novog trenera, veliki dio navijača Rijeke tome se usprotivilo zbog sukoba na razini igrač-navijači, još dok je Bišćan igrao za Dinamo.

Bišćan se osvrnuo na posao koji mu predstoji, ali i na navedeni sukob u razgovoru sa SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujem da će moja momčad biti dovoljno odvažna'

"Ja se nadam i vjerujem da će moja momčad biti dovoljno odvažna i odlična da prekine ovaj negativan niz loših rezultata. Ja vjerujem da su svjesni situacije, da nam utakmica može pomoći da se počnemo dizati, da krenemo prema gore. U ovom vremenu kojeg sam proveo s momčadi dodatno sam se uvjerio da je kvaliteta tu. Neke se stvari trebaju posložiti, treba se vratiti samopouzdanje, a mislim da je ova utakmica idealna za to", rekao je Bišćan.

'Istina, imamo mali problem'

"Istina, imamo mali problem, iz tog razloga momčad postiže malo golova, pogotovo na gostovanjima. Ali mislim da će se sve to promijeniti kada se vrati samopouzdanje. Uz to, nogomet ne igraju samo napadači, treba im se olakšati čvrstinom koju daje cijela momčad kako ne bi bili opterećeni jednom prilikom. Proradit će osim Hebera i drugi, ali bitno je da se popravimo na planu kompaktnosti, da se posložimo kada je riječ o nekim navikama koje su imali prije i za koje bih ja volio da su malo drugačije i da su svjesni kada ideš na ovakvu utakmicu, koja je specifična zbog situacije u kojoj se nalazimo, ne možemo očekivati da ćemo iz negativnog trenda ići u jako pozitivan. Volio bih da se varam, ali trebat će se namučiti i potruditi da promijenimo taj trend", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Žao mi je, ali nazad se više ne može'

"Žao mi je što je situacija takva kakva je. Možda bih još dodao što mi je žao što sam ja razlog zbog kojeg je došlo do nekakvih nesuglasica na relaciji klub-navijači, ali nazad se više ne može. Rekao sam već da ću se koncentrirati isključivo na svoje igrače i rad s njima, mislim da je to jedino ispravno i da samo na taj način mogu doprinositi da ostvarujemo bolje rezultate. A hoće li rezultati nešto promijeniti po pitanju tog odnosa ja doista ne mogu predvidjeti", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo