IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA NA SAN SIRO? / Gattusu pao mrak na oči kad je čuo ovu vijest, a postoji i dobar razlog za to

Image
Foto: AFP

Šveđanin će biti na raspolaganju od 8. prosinca jer tada završava sezona u MLS-u.

3.10.2018.
15:27
AFP
VOYO logo

Trener posrnulog talijanskog velikana Milana Genaro Gattuso prokomentirao je glasinu prema kojoj bi se nakon šest godina na San Siru mogao ukazati veliki Zlatan Ibrahimović. Sezona u američkom MLS-u završava 8. prosinca pa se otvorila mogućnost dolaska napadača na posudbu u siječnju.

"Danas mu je rođendan i želim pun o sretnih povrataka. Govorit ću samo o igračima koje imam na raspolaganju, a za ostalo pitajte Maldinija i Leonarda. Ibri danas želim sretan rođendan i sve najbolje", rekao je Gattuso na konferenciji za novinare uoči sraza s grčkim Olympiakosom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije presice trener Milana dao je intervju Skyju gdje je Ibrahimović bi jedna od tema razgovora.

Diže tenzije

"Nije se lako vratiti nakon tako teške ozljede kakvu je on imao, tako da mu želim sve najbolje na 37. rođendan. Higuain može biti opasan za suparnike kao Ibra, fizički je možda nešto slabiji, ali posjeduje ogromnu kvalitetu", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče karaktera s Ibrom je puno teže trenirati. Zlatan diže tenzije, dok je Pipita uvijek spreman nasmijati suigrače", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je stresno trenirati s Ibrom najbolje je dočarao Thiago Silva. On je prije dvije godine ispričao kako je Gattuso jedan dan na treningu provocirao Ibru. Šveđenin je to samo naoko mirno promatrao da bi ga kasnije na iznanađenje suigrača u svlačionici podigao i bacio u koš za smeće.

"To je bilo ludo, svi smo se počeli smijati kad smo vidjeli Gattusov izraz lica. Kunem vam se, nisam se tjedan dana prestajao tome smijati ", ispričao je svojedobno Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo