Zlatan i Lukaku izmijenjivali su uvrede na travnjaku San Sira u jednom trenutku velikog derbija

Talijanski Inter u utorak je svladao velikog rivala Milan i plasirao se u polufinale Kupa, a nakon te utakmice najviše se priča o žestokom sukobu prve zvijezde RossoneraZlatana Ibrahimovića s napadačem Intera Romeluom Lukakuom.

Stasiti golgeteri dohvatili su se na terenu, a da ne dođe do teškog fizičkog obračuna spriječili su ih suigrači obaju momčadi. Incident se nije zaustavio samo na travnjaku, igrači su nastavili s verbalnom raspravom i na putu do svlačionice, a kako talijanski mediji prenose pale su doista teške riječi.

“Vrati se svom voo-doo s*anju, magarče mali”, rekao je navodno Zlatan belgijskom napadaču i još mu je, kako kažu, spominjao majku, a ovaj mu nije ostao dužan. “Ma je*em i tebe i tvoju ženu. Ti ćeš spominjati moju majku”, odvratio mu je Lukaku…

Nova provokacija?

Dan nakon tog sukoba Ibrahimović se oglasio na Twitteru i objavio poruku u kojoj naglašava da nije rasist, ali i napisao rečenicu koja se može shvatiti kao provokacija usmjerena prema Lukakuu.

"U ZLATANOVOM svijetu nema mjesta za RASIZAM. Svi smo ista rasa - svi smo jednaki !! Svi smo IGRAČI, neki bolji od drugih", napisao je Ibrahimović.