IBRAHIMOVIĆ SAVJETOVAO KANEA I BOCNUO TOTTENHAM: / Nakon ovoga sigurno neće biti omiljen u sjevernom Londonu

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Jedan od najboljih europskih napadača u zadnjih 20 godina savjetovao je golgetera iz Londona

28.2.2019.
9:31
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović rekao je kako vjeruje da Harry Kane mora napustiti Tottenham Hotspur kako bi osvajao trofeje, ali i dokazao svoje kvalitete u većem klubu. Kane je dosad zabio 123 gola u 173 premieligaška nastupa, a zabio je i ovog vikenda u povratničkoj utakmici nakon ozljede.

Bez obzira na niz individualnih nagrada koje je osvojio kao igrač Tottenhama iskusni Šveđanin preporučio mu je napusti sjeverni London ako želi postići nešto više u karijeru i vitrinu popuniti trofejima najvećih natjecanja, piše Metro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora napraviti korak naprijed

"Kad sam bio u Engleskoj, vidio sam ga kako igra. Mislim da je on sjajan napadač, još uvijek se razvija. Radi dobre stvari, ali uz sav respekt prema Tottenhamu, mora otići u veći klub ako želi nešto više. Viđao sam takve igrače koji su bili sjajni i onda se izgubili u velikim klubovima.", rekao je Ibrahimović pa dodao:

"Mislim da bi on mogao uspjeti, samo mora napraviti taj korak. Ljudi te pamte po onome što osvojiš, što znači da napokon mora nešto osvojiti. Ako želi velike trofeje, treba mu promjena. Tottenham ima sjajnu momčad, ali nema kapacitet za osvajanje titula.", zaključio je Šveđanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo