'Sammir će ovo pamtiti do kraja života!'

Sammir je u Zagrebellu odradio prvi trening s Vatrenima.

8.10.2012.
19:56
VOYO logo

I to smo dočekali! Sammir je odradio prvi trening u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Brazilac s hrvatskom putovnicom trenirao je sa svojim novim suigračima, u sklopu mini priprema za predstojeće kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine protiv Makedonije i Walesa. Njegov prvi trening budno je pratio predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Hoće li Dinamov veznjak odvući Vatrene prema svojoj rodnoj grudi, saznat ćemo narednih mjeseci. A možda već i puno prije, pogotovo ako Igor Štimac sa Sammirom postupi isto kao i u slučaju Radošević. Podsjetimo, 18-godišnji Splićanin dobio je neočekivani poziv, te ga je novi izbornik odmah bacio u 'vatru' u prvoj prigodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvao me i kazao da se osjeća posebno, da mu je ulazak u hotel reprezentacije i preuzimanje opreme s hrvatskim grbom bilo nešto što će pamtiti do kraja života. U njegovu brazilskom kvartu će se sigurno sad gledati sve utakmice hrvatske reprezentacije. Kazali su mu njegovi prijatelji da se naručuju posebno veliki televizori. Svi žele vidjeti Sammira na terenu, nadaju se da će dobiti priliku. Odjenut će se i hrvatske dresove koje im je Sammir donio na poklon pri svojim dolascima u Brazil", izjavio je za Sportske Sammirov menadžer Božo Slišković.

Iz kampa reprezentacije stižu informacije o velikoj sreći našeg novog Brazilca, kojemu osmijeh ne silazi s lica. Nadajmo se da će takvo izdanje pokazati i na travnjaku, možda već i u sljedeće dvije utakmice, protiv Makedonije i Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo