HVALOSPJEVI LEGENDE BAYERNA I JUVENTUSA: / 'Mandžukić je ključni igrač'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Hasan Salihamidžić možda je i najbolja osoba koja može najaviti uzvratnu utakmicu Lige prvaka između Bayena i Juventusa.

14.3.2016.
13:39
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

"Bayern je favoriti, ali i Juve može napraviti više nego u prvoj utakmici. Bit će im teško jer je Bayern na svom terenu neprikosnoven", rekao je Salihamidžić za Goal.

Juve loš

Osvrčući se na prvu utSkmicu napomenuo je kako su Nijemci u Torinu bili izrazito dominantni do 60. minute te da Juve u tom periodu nije ništa napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadivilo me kako su nadigrali veliku momčad kao što je Juventus. To još nisam vidio", kazao je Salimhamidžić te je uputio kritike na računa Talijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moraš pokušati napasti, zadržati loptu, barem kad igraš kod kuće", dodaje bivši lijevi bek.

Povratak Chielinija

Što se tiče Juventusa kaže da im je jako važan povratak Chielinija i što su svi najvažniji igrači na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić je ključni igrač. Bit će još jači i u boljem ritmu nego u prvoj utkamicu. Tu je i Dybala, a najvažnije je kakv će biti PaulPogba. Nije ga bilo sat vremena u prvoj utakmici, ali je bio odličan u završnici", smatra Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim važnosti Roberta Lewandowskog, Thomasa Müllear, Arjena Robbena i Francka Riberyja smtra kako su su za Bayern važni igrači poput ArturaVidala i posebno KingsleyaCoemana "koji se dokazao u svojoj prvoj sezoni".

Za kraj je poručio kako misli da će Bayern proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo