ROĐENDANSKI HVALOSPJEV / 'Luka je bio središte svega, DJ na hrvatskom partyju. Svaki poziv Dalića doživljava kao poklon'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

"Pred Modrićem je turbulentna sezona. Svaki nastup doziran u minutama. Neobična situacija za njega. "

9.9.2023.
9:05
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u svom je trećem nastupu u skupini D u kvalifikacijama za EURO 2024. ostvarila drugu pobjedu svladavši u Rijeci Latviju sa 5-0 (3-0).Dvostruki strijelac za Hrvatsku bio je Bruno Petković (3, 44), a po jedan gol su dodali Luka Ivanušec (13), Andrej Kramarić (68) i Mario Pašalić (78).

Image
ZADOVOLJAN PRIKAZANIM /

Izbornik Dalić nakon Latvije: 'Odmorili smo Kovu i Majera, imali su sitne probleme, a od Petkovića očekujem kontinuitet'

Image
ZADOVOLJAN PRIKAZANIM /

Izbornik Dalić nakon Latvije: 'Odmorili smo Kovu i Majera, imali su sitne probleme, a od Petkovića očekujem kontinuitet'

Španjolski dnevnik AS je komentirao utakmicu i kapetana Hrvatske Luku Modrića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od strane do strane, od vrha do dna, iznutra prema van, balkanski se tim kretao i kontrolirao loptu. U središte svega bila je Realova desetka. Luka je bio DJ na hrvatskom partyju, na kojemu je Petković započeo – nabacivanje ledom. Već u trećoj minuti napadač zagrebačkog Dinama uputio je daljinski hipnotički udarac u mrežu, izravno iz slobodnog udarca", opisuje i nastavlja:

"Nekoliko minuta kasnije pojavio se još jedan stari roker. Perišić je nakon bicikliranja ubacio otrovnu loptu u peterac. Latvijski ju je vratar izbacio kako je znao, ali Ivanušec je odbijanac pospremio u mrežu. Krilni napadač Tottenhama napravio je nestašluk i u 43. minuti kada je upalio turbo, pobjegao po lijevoj strani i servirao loptu na tanjur Petkoviću za treći pogodak", piše i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Modrić se smiješi'

"Uz pljesak i 3-0 u džepu, Modrić je napustio teren i suigračima prepustio Latviju, koja je – molila za milost. Ali, do kraja je Kramarić nakon slobodnog udarca zabio četvrti, a onda se Pašalić poput Pedra zabio u kazneni prostor i zaokružio pobjedu, koja ulijeva optimizam i dobre osjećaje navijača spram reprezentacije i njezine najveće zvijezde. Modrić se smiješi, a s njim i cijeli Madrid."

Autor je zaključio na kraju teksta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred Modrićem je turbulentna sezona. Svaki nastup doziran u minutama. Neobična situacija za njega. Stoga svaki poziv u reprezentaciju Hrvatske Modrić doživljava kao poklon. U Rijeci je odigrao 60 minuta za stjecanje kontinuiteta. S kapetanskom trakom na bicepsu, uz totalnu podređenost momčadi, koja se godinama suprotstavlja svjetskim i europskim prvacima, ali još nije ostvarila plijen u vidu naslova."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo