ŠPANJOLCI PLASIRALI PRAVU 'BOMBU' O LUKI MODRIĆU: / Hrvatskom čarobnjaku ispunit će se velika želja?

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Eduardo Inda, poznati španjolski novinar s portala OK Dario, tvrdi da je kapetan Hrvatske Luka Modrić potpisao novi ugovor s Real Madridom, a da bi to uskoro trebalo i biti službeno objavljeno.

4.10.2016.
20:50
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Aktualni ugovor kojeg Luka Modrić ima s madridskim Realom traje do 30. lipnja 2018., a uskoro će, tvrde španjolski mediji, potpisati novi, s opcijom produljenja za dodatnu godinu i osjetnom povišicom. O tome se već ranije u španjolskim medijima pisalo, a sad bi čitava priča trebala dobiti i svoju službenu potvrdu. Španjolski novinar s portala OK Diario tvrdi kako je Modrić već potpisao novi ugovor do ljeta 2019. godine.

IZBORNIK KOSOVA TUGUJE ZBOG MODRIĆA: ‘Šteta što nećemo vidjeti takvu zvijezdu’

'Modrić potpisao novi ugovor s Realom'

"Luka Modrić već je potpisao novi ugovor s Real Madridom do 2019. godine, uz opciju produljenja na još godinu, a Modrić će godišnje zarađivati sedam milijuna eura netto", objavio je Inda. Ako je ovo što je spomenuti španjolski novinar napisao istina, to bi značilo da je Modrić dobio veliku povišicu jer je dosad zarađivao 5.5 milijuna eura godišnje. Osim toga, mogla bi mu se ispuniti i želja da se umirovi u dresu Reala, iako je po odlasku iz Dinama kazao kako će se jednog dana vratiti u Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kraljevi bez Luke - ne mogu!

Modrić je trenutačno izvan terena i neće ga biti dva mjeseca nakon što je operirao koljeno. Real je proteklog vikend bez našeg reprezentativca odigrao vrlo loše i remizirao sa slabašnim Eibarom, što je još jedan dokaz da Kraljevi jednostavno ne igraju dobro kad nemaju Modrića u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo