HRVATSKI TRENER POKRENUO LAVINU KOJA BI SE MOGA PRETVORITI U SKANDAL FIFE: / 'Nisam ovako glasovao...'

Image
Foto: Profimedia

Logarušić tvrdi da je FIIFA objavila neistinite podatke o glasovanju

25.9.2019.
21:58
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi u ponedjeljak je osvojio nagradu The Best koju dodjeljuje FIFA. Ovo je bio četvrti izbor najboljih nogometaša i nogometašica svijeta kojega je samostalno organizirala FIFA, a 32-godišnji Argentinac je prvi put ponio trofej.

U užoj konkurenciji za pobjednika bili su Messi, portugalski napadač Cristiano Ronaldo i nizozemski stoper Virgil van Dijk, a nakon izbora objavljeno je kako je glasao koji od kapetana i izbornika reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvajač Messi svoje glasove je dao napadaču Liverpoola koji je odigrao fenomenalnu prošlu sezonu Sadiju Manéu, svojem konkurentu i velikom rivalu Cristianu Ronaldu te suigraču iz Barcelone Frenkieju de Jongu.

Image
ODBAČENI VATRENI NAŠAO SE NA NOVOM UDARU: /

Ugledni sportski dnevnik proglasio ga - promašajem

Image
ODBAČENI VATRENI NAŠAO SE NA NOVOM UDARU: /

Ugledni sportski dnevnik proglasio ga - promašajem

Ronaldo u svoj izbor nije uključio Messija. Portugalac je svoje glasove dao suigraču iz Juventusa Matthijsu de Ligtu, De Jongu i mladoj francuskoj zvijezdi iz PSG-a Kylianu Mbappeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Dijk se odlučio za Messija na prvom mjestu te suigrače, Mohameda Salaha i Manea, na drugom i trećem.

Sve je ove podatke objavila FIFA nakon dodjele nagrada, a aktualni izbornik Sudana, hrvatski trener Zdravko Logarušić svojom je objavom na društvenim mrežama izazvao lavinu. Naime, Logarušić tvrdi da je FIIFA objavila neistinite podatke o glasovanju. On je, kako tvrdi, dao pet glasova Mohamedu Salahu, tri Sadiu Maneu, a jedan Kylianu Mbappeu. FIFA je na svom popisu objavila da je hrvatski stručnjak svojih pet glasova dao Messiju, tri Van Dijku i jedan Maneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obajvio je i fotografije svog listića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo se javio i kapetan reprezentacije Nikaragve Juan Barrera koji je također izjavio da nije glasovao za Lionela Messija na ovom izboru. "Glasovao sam za Messija prošle godine, ali ne i ove", rekao je Barrera za lokalne medije.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo