HRVATSKI TRENER JAKO JE CIJENJEN U ITALIJI: / Otpuštaju stratega koji ih je uveo u Prvu ligu da bi doveli bivšeg Hajdukovca?

Image
Foto: afp, GIUSEPPE CACACE

I dalje je cijenjen u Italiji

11.6.2019.
17:12
afp, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Hrvatski trener Ivan Jurić trebao bi uskoro postati trener novog talijanskog prvoligaša Verone, javlja Sky Sports Italia.

Na toj poziciji naslijedit će Alfredo Agliettija, trenera koji je s Veronoim izborio plasman iz drugog u prvi razred talijanskog nogometa, Seriju A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobična epizoda u Genoi

Hrvatski trener krajemn prošle godine dobio je otkaz u drugom talijanskom prvoligašu, Genoi i trenutno nema klub. Bivši izbornik talijanske nogometne reprezentacije Cesare Prandelli (61) tada je imenovan novim trenerom Genoe, nakon što je vodstvo kluba uručilo otkaz Juriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurić je u Grnoi tri puta dobio otkaz. Prvi put je klub preuzeo u lipnju 2016. godine, a na klupi se zadržao 28 utakmica. Otkaz je dobio u veljači 2017. da bi ga predsjednik kluba Enrico Preziosi vratio za svega dva mjeseca. I onda mu ponovo dao otkaz u studenom nakon tek dvadeset susreta na klupi. Treći put Jurić je najkraće ‘trajao’. Svega osam utakmica tijekom kojih Genoa nije upisala niti jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao igrač Jurić je nastupao za Hajduk, Sevillu, Albacete, Šibenik, Crotone i Genou. Trenersku karijeru započeo je kao asistent u Interu, nastavio u Palermu, Mantovi, Crotoneu i Genoi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo