HRVATSKI TRENER IZVUKAO KLUB IZ ZONE ISPADANJA PA DOBIO OTKAZ: / 'Ovo je grom iz vedra neba, ne znam razlog'

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Zoran Vulić tvrdi da je prvi put otkad se bavi trenerskim poslom ostao iznenađen.

14.12.2017.
16:39
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Samo dva i pol mjeseca nakon što je preuzeo vođenje grčkog prvoligaša Apollon Smyrnis, hrvatski stručnjak Zoran Vulić (56) je posve neočekivano dobio otkaz. Kad je Splićanin došao na klupu, Apollon je bio posljednji na ljestvici, s dva boda u prvih pet kola. U sljedećih devet kola, momčad je pod Vulićevim vodstvom osvojila devet bodova i pobjegla iz zone ispadanja. Unatoč tome, nakon poraza od Olympiakosa (1-3) i Asterasa (1-3) čelnici kluba su se odlučili na novu promjenu trenera.

'Dignuo sam momčad i klub'

"Ako je tragedija to što smo izgubili od drugoplasirane i šestoplasirane momčadi grčkoga prvenstva, onda sam kriv. Iskreno, ovo je doista bio grom iz vedra neba. Prvi put otkako sam trener ostao sam iznenađen. Ali, što se može, oni su tako odlučili i idemo dalje", istaknuo je Vulić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vidim razloga za otkaz, čelnici kluba to su vidjeli drukčije i rastajemo se. Malo je to čudno, kad sam došao Apollon je bio prikovan za dno, izgubio je doma čak i od fenjeraša Plataniasa, koji sad ima samo šest bodova i sigurno će ispasti iz lige. Dignuo sam momčad i klub, na svakoj smo utakmici zabili barem po jedan gol i onda mi se ovo dogodi. Baš sam bio iznenađen, iako sam čuo da je za Grčku normalna stvar da klubovi promijene tri-četiri trenera u sezoni", dodao je nekadašnji trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo