HRVATSKI PRVOLIGAŠ SMIJENIO TRENERA: / Klupska legenda dobila novu ulogu, na njegovo mjesto dolazi Osječanin

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Poraz od Svalen Belupa presudio je treneru Cibalije.

19.3.2018.
18:16
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Dosadašnji trener prve momčadi Mladen Bartolović od danas napušta tu funkciju, a preuzet će ju Davor Rupnik, 47-godišnjak koji je, između ostalih, vodio i NK Osijek, objavila je Cibalia na službenoj stranici.

"Rođeni Osječanin već ima poveznice s našim klubom jer i on, kao i otac Zdravko, potječu iz poznate nogometne obitelji, a obojica su bili dio vinkovačkog Dinama. Mladen Bartolović preuzeo je klupu Cibalije 27. ožujka 2017. godine nakon što je Vinkovce napustio Peter Pacult. Kao glavni trener igrače je vodio u ukupno 41 susretu, a pod njegovim vodstvom nebeskoplavi su protekle sezone preko kvalifikacija s Goricom očuvali prvoligaški statu.", dodaju i otkrivaju da je Barltolović dobio novu ulogu u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klupska legenda ostaje uz svoju Cibaliju i to kao glavni skaut, ali i kao koordinator omladinske škole za starije uzraste. Također, Mladen Bartolović će biti stalna podrška prvom sastavu i stvaranju momčadi za sezonu 2018./2019. Ovim potezima počinje se još više raditi na jačanju škole nogometa Mravunac-Fegeli", završava priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo