HRVATSKI NOGOMETNI DRAGULJ OTVORIO DUŠU I OTKRIO: / 'Plakao sam pola sata, plakali smo svi zajedno'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ante Ćorić po prvi puta u svojoj karijeri osjetio je kako je to biti sudionikom jednog velikog reprezentativnog natjecanja.

2.7.2016.
12:06
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Oho, netko se sjetio da sam i ja bio na Euru, haha", u šali je kazao Ante Ćorić za Sportske novosti.

Ćorić se trenutno nalazi na zasluženom odmoru u Rovinju. Nakon naporne i uspješne sezone u dresu zagrebačkog Dinama koja je okrunjena pozivom u reprezentaciju Hrvatske za nastup u Francuskoj, odmor mu je itekako dobro došao. Dobre je volje i spreman na šalu. U dobrom je modeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ANTE ČAČIĆ O INCIDENTU KOJI JE ODJEKNUO HRVATSKOM: /

'Ovo je terorizam'

Image
ANTE ČAČIĆ O INCIDENTU KOJI JE ODJEKNUO HRVATSKOM: /

'Ovo je terorizam'

'Upoznao sam velike igrače, poput Modrića, Rakitića, Srne...'

"Bilo je čudesno, presretan sam što sam bio tamo, što sam dio te fantastične reprezentacije. Upoznao sam velike igrače, poput Modrića, Rakitića, Srne, Ćorluke, Perišića..., trenirao i svakodnevno živio s njima. Već je to za mene veliki plus, veliko iskustvo, ostvarenje jednog sna. Na kraju sam plakao pola sata, plakali smo svi zajedno, to je dokaz kakva smo klapa, koliko smo momčad. Odlično su me prihvatili kao mlađega, osjećao sam se dijelom ekipe, doista ću Francusku pamtiti čitav život", dao je do znanja Ćorić i istaknuo kako su naši Vatreni bili jako razočarani nakon poraza od Portugala.

Image
Foto: AFP, STR

'Bili smo bolji od Portugala, zaslužili smo pobjedu'

"Zaslužili smo pobjedu, bili smo bolji. Gledaš taj gol, Nani špicom slučajno proigra Ronalda, zabiju nam gol. I kasnije sam gledao utakmicu u snimci, smogao sam snage, tada sam još više vidio koliko smo dobro igrali. Šteta što nam se nije poklopilo. Onda vidim kako Portugal prolazi dalje, na penale, nikoga ljudi još nisu pobijedili... Što ćete, tako je to, nogomet je još jednom pokazao nepredvidljivost, nažalost, mi smo morali kući", ističe Ćorić i hvali igračku senzaciju Eura, 18-godišnjeg Renata Sanchesa koji je igru Portugala podignuo na jedan veći nivo. I protiv Hrvatske i u četvrtfinalnom susretu protiv Poljske kad je zabio pogodak u prvom poluvremenu za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Renato Sanches je sa 18 godina već nositelj igre Portugala, dečko je stvarno zvijer, pred njim je velika karijera. Nisam nesretan što nisam igrao, idem korak po korak, za prvi put sam sretan što sam vidio i osjetio Euro, znam da me čeka još puno radosti s Hrvatskom", kazao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo