Verona je u zadnjem kolu prvenstva poražena od kluba koji je već ispao u Drugu ligu

U 36. kolu nogometnog prvenstva Italije Crotone, koji je već ispao u Drugu ligu, slavio je protiv Verone sa 2-1 pogocima Adama Ounasa (2) i Juniora Messiasa (75), dok su gosti ublažili poraz autogolom Salvatorea Moline (87).

U momčadi Verone cijelu utakmicu je odigrao nekadašnji napadač hrvatske reprezentacije Nikola Kalinić.

Crotone je ostao predzadnji, a Verona, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, drži sredinu tablice, odnosno deseto mjesto.

Naučio lekciju

Jurić je u završnici utakmice s Crotoneom isključen zbog prigovora, a nakon utakmice žestoko je kritizirao svoju momčad.

"Kad momčad poput naše izgubi fokus, to je apsolutni dokaz da nećemo nigdje stići. Previše smo puta ove sezone pokazali da nam nedostaje karaktera, želje i gladi", rekao je Jurić za Sky Sport Italia i nastavio:

"Ovo je sjajna lekcija i za mene u budućnosti, jer možemo igrati lijepo koliko želimo, ali i dalje ćemo biti gubitnici."

'Ovo je prava šteta'

Jurić je istaknuo da, unatoč razočaranju u ovoj utakmici, ipak mora biti zadovoljan cjelokupnom sezonom.

"Da budem jasan, imali smo izvanrednu sezonu, s obzirom na sve igrače koje smo izgubili, a nismo ih stvarno zamijenili, i sve promjene koje smo morali napraviti. Prava šteta što smo ovako završili", poručio je.