HRVATSKI HIT-TRENER IMAO JE 'NA KONOPCIMA' NAJBOLJU MOMČAD SERIE A: / 'Juve neće tako lagano uzeti naslov, Milan je fantastičan'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan u drugom poluvremenu. Za goste je do 64. minute igrao Nikola Kalinić, dok Ivor Pandur nije nastupio

9.11.2020.
8:27
Profimedia
VOYO logo

U posljednjem susretu sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić su na San Siru odigrali 2:2, nakon što su gosti vodili 2:0.

Verona je bila korak do velike pobjede, no domaćin je izjednačio golom Zlatana Ibrahimovića u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice oglasio se hrvatski trener s koji s Veronom ove sezone ima zbilja impresivne rezultate.

"Imali smo sjajno prvo poluvrijeme, ali nismo se mogli fizički nositi s Milanom. Nije lagana naša situacija jer smo promijenili osam igrača u posljednjih šest mjeseci. Silvestri je sjajno branio, poboljšava se iz dana u dan. Imamo mladu momčad koja je još uvijek neiskusna“, rekao je Jurić za Sky Sports nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je Jurić i na pitanje koga vidi na vrhu ljestvice Serie A na kraju sezone.

"Mislim da Juventus to neće osvojiti onako kako su osvojili protekle sezone. Nisu oni tako dominantni kao prije. Milan je fantastičan. Mladi su, talentirani, puno trče i pritišću zadnju liniju protivnika, imaju igrače kao što su Kessie, Rebić, Bennacer… Također, mislim da su Roma, Napoli i Inter vrlo jaki i da ovo neće biti lasgana sezona za Juve“, zaključio je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
JURIĆEVA VERONA ZAUSTAVILA MILAN, ZLATAN SPASIO ROSSONERE: /

Kalinić odigrao prvo poluvrijeme, Rebić ušao u nastavku

Image
JURIĆEVA VERONA ZAUSTAVILA MILAN, ZLATAN SPASIO ROSSONERE: /

Kalinić odigrao prvo poluvrijeme, Rebić ušao u nastavku

Verona osma

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je za Milan u drugom poluvremenu. Za goste je do 64. minute igrao Nikola Kalinić, dok Ivor Pandur nije nastupio.

Na ljestvici Serije A vodi Milan sa 17 bodova, Sassuolo ima 15, a Napoli je treći sa 14 bodova, koliko ima i Roma. Juventus i Atalanta imaju po 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo