HRVATSKI DRAGULJ OTKRIO ISTINU: / 'Razgovarao sam sa Cityjem, Bayernom i Realom'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iako je tek nedavno napunio 19 godina, Ante Ćorić dobiva sve više prilika u Dinamu i nameće se kao jedan od njegovih najboljih nogometaša.

26.4.2016.
12:44
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Europski su mediji u zadnje vrijeme pisali kako Pep Guardiola želi Ćorića dovesti u Manchester City, a spominje se i zanimanje drugih velikih klubova. A što o svemu tome kaže sam Ćorić?

Volio bi na Euro

"Istina je da bi svatko želio igrati u tako velikom klubu, ali sada sam ovdje i razmišljam o Dinamu. I sam sam razgovarao sa Cityjem i Bayernom, bilo je još klubova, razgovarao sam i sa skautom Reala. Ali, vidjet ćemo. Imam ugovor s Dinamom, mislim još četiri godine, i nadam se da ću još pola toga ugovora odraditi ovdje, igrati opet Ligu prvaka, ali opet, tko će znati što vrijeme nosi", rekao je Ćorić u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Ante Ćorić

Premda još nije standardni član prve Dinamove postave, mnogi ga već sada guraju među putnike na skorašnje Europsko prvenstvo u Francuskoj.

"Iskreno, ne znam, sad igram dosta, igram dobro, ali Euro je ipak 'level' više i teško je o tome govoriti. Znam da su izbornici ponekad vodili mlade igrače da bi naučili nešto. Kad bi mi se to dogodilo, nitko sretniji od mene", istaknuo je talentirani nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo