HRVATSKI DRAGOVOLJAC MISLI OZBILJNO U NOVOJ SEZONI: / Doveli poznatog i perspektivnog trenera

Image
Foto: NK Hrvatski dragovoljac

Hrvatski dragovoljac u novu sezonu krenuo pod vodstvom novog trenera Deana Klafurića

19.7.2019.
15:58
NK Hrvatski dragovoljac
VOYO logo

U pripreme uoči nove natjecateljske sezone, NK Hrvatski dragovoljac krenuo je s ojačanim stručnim stožerom, pod vodstvom novog trenera Deana Klafurića, koji seniorsku momčad kluba vodi od lipnja.

Image
'PALESTINSKI LUKA MODRIĆ' IZ 2. LIGE: /

Neki tvrde da je potencijal za elitni razred našeg nogometa, a u Dragovoljcu ne igra puno. Zašto?

Image
'PALESTINSKI LUKA MODRIĆ' IZ 2. LIGE: /

Neki tvrde da je potencijal za elitni razred našeg nogometa, a u Dragovoljcu ne igra puno. Zašto?

Dva nova pojačanja

Odlukom Uprave, klub će dovesti i dva nova pojačanja u momčad kojima će ekipa iskusnih i talentiranih igrača biti kompletirana, javljaju iz spomenutog zagrebačkog kluba u priopćenju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Od prvog dana ove godine aktivno radimo na tome da osiguramo stabilne uvjete poslovanja kluba kako bi sportski pogon nesmetano funkcionirao.

Osigurali ostanak u 2. ligi

Nakon što smo osigurali opstanak u 2. ligi HNL-a, ove godine imamo puno veće ambicije i zato smo se odlučili na angažman trenera Klafurića, koji je s prethodnim klubovima postigao izvanredne rezultate, poput ulaska u 1. ligu s HNK Gorica te osvajanja dvostruke krune s Legijom iz Varšave. Vjerujemo da će odlične rezultate ponoviti i s Hrvatskim dragovoljcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naša je velika želja vratiti gledatelje na sigetske tribine'

Naša je velika želja vratiti gledatelje na sigetske tribine, a to možemo učiniti jedino kroz predani i transparentni rad uprave te razvoj i afirmaciju mladih igrača koji će osigurati kontinuitet i stabilnost igre“, izjavio je predsjednik kluba Željko Tokić, koji se ovih dana vratio iz posjeta nogometnoj akademiji kluba Hrvatski dragovoljac u Mississaugi, Kanad", stoji u priopćenju...

'Nevjerojatno je kako smo u Kanadi bili dobro primljeni'

"Nevjerojatno je kako smo u Kanadi bili dobro primljeni. Među našim navijačima iz Kanade najveću atrakciju izazvao je novi dres Hrvatskog dragovoljca s povijesnim grbom kluba i slikom Hrvatske. Dresovi su odmah razgrabljeni, a nas je to iskreno razveselilo“, prepričao je dojmove predsjednik Hrvatskog dragovoljca koji je na tu poziciju došao u prosincu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko Tokić preuzeo vođenje

Nakon što je jednoglasno izabran za predsjednika kluba na izvanrednoj Skupštini Hrvatskog dragovoljca (nakon što je bivši predsjednik kluba Ivica Perković pravomoćno suspendiran na tri godine sa zabranom rada u sportu), 20. prosinca 2018., Željko Tokić, je nakon potvrde nadležnih tijela i registracije kao odgovorne osobe ispred kluba u svim službenim tijelima, preuzeo njegovo vođenje, ali i odgovornost za cjelokupno poslovanje i rezultate.

Image
Image

'Nužno je bilo osigurati i konsolidaciju financija kluba'

"Uz osiguranje opstanka u 2. ligi, za što bi se moglo reći da je bio sportski cilj koji je klub trebao žurno ostvariti, nužno je bilo osigurati i konsolidaciju financija kluba koji je nemarom bivših uprava", navodi se u priopćenju kluba iz Sigeta, "ostavljen u ozbiljnim financijskim dubiozama na rubu stečaja. Stečaj, koji je prijetio klubu, značio bi, sukladno pravilima HNS-a, ispadanje kluba u najniži rang natjecanja"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najviše nas je šokiralo kad su nam na naplatu stigla prikrivena dugovanja prethodnih uprava, koja nisu bila evidentirana u poslovnim knjigama kluba. Ukupan dug koji nam je serviran iznosio je 12 milijuna kuna, što je dovelo do blokade računa kluba. Nažalost, neka od tih dugovanja, poput duga prema Komercijalnoj banci, zbog višegodišnjeg ignoriranja prethodnih uprava, narasla su, u međuvremenu zbog kamata, na 9 milijuna kuna“, pojasnio je Tokić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo