HRVATSKI AS IZ MADRIDA RIJEŠIO PITANJE NASTAVKA KARIJERE: / Juventus i Napoli nisu dobili bitku za Vatrenog

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac produljio je ugovor s Atleticom

6.2.2018.
8:43
PIXSELL
VOYO logo

Dugo su talijanski mediji pisali da vodeći klubovi tamošnje Serije A žele osnažiti momčadi dovođenjem braniča hrvatske nogometne reprezentacije, a ako je tome tako onda i Napoli i Juventus imaju razloga za nezadovoljstvo nakon što je madridski Atletico potvrdio produljenje suradnje sa 26-godišnjim Šimom Vrsaljkom.

Loš početak

Budući da početak sezone nije djelovao obećavajuće u smislu minutaže i pozicije na travnjaku, pa je tako Vrsaljko u uvodnih 14 kola španjolskog prvenstva odigrao tek 183 minute kroz tri odigrane utakmice, počelo se mnogo pričati i pisati o njegovom odlasku iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija, odakle je iz Sassuola i stigao u Madrid 2016. godine, najviše se spominjala u tom kontekstu, ali bilo je napisa koji su ga gurali prema vodećoj momčadi engleske Premier lige Manchester Cityju. Najkonkretniji je navodno ipak bio Napoli s ponudom od 22 milijuna eura, no u konačnici od svega – ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan ostankom

Dapače, potvrdio je klub, Vrsaljko i Atletico Madrid produljili su suradnju za dodatnih godinu dana odnosno do 30. lipnja 2022. godine. Zadovoljstvo takvim raspletom potvrdio je i hrvatski nogometaš:

"Sretan sam što mi je omogućen nastavak rasta ovdje. Osjećam se tu ugodno i jedino na što mislim jest svakodnevni rad koji će mi omogućiti da budem bitan za momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo