HRVATSKA PRIMILA OSAM GOLOVA U DVIJE UTAKMICE: / Dalić objasnio što se dogodilo i komentirao najslabiju točku - ' To moramo popraviti'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je povela, imala je i 2-2, no domaćin je na koncu uvjerljivo slavio

8.9.2020.
23:15
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 2. kola elitnog razreda Lige nacija, hrvatska nogometna reprezentacija je na stadionu Stade de France izgubila od Francuske sa 2-4 upisavši i drugi poraz u skupini nakon što je u petak poražena u Portugalu sa 1-4.

Nakon dvije godine i velikog finala SP-a, u kojem je Francuska slavila sa 4-2, "Vatreni" i "Tricolori" su se ponovo susreli. Ovoga puta u Ligi nacija i ponovo su Francuzi pobijedili sa 4-2. Hrvatska je povela, imala je i 2-2, no domaćin je na koncu uvjerljivo slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

'To moramo popraviti'

Nakon utakmice novi poraz komentirao je Zlatko Dalić. Hrvatska je primila osam golova u dvije utakmice, ali je protiv Francuske zaista odigrala puno bolje nego protiv Portugala. Međutim, opet je na vidjelo izašla bolna točka Vatrenih, prekidi. Ponovo su primili gol iz kornera, a Dalić tvrdi kako će to sada morati popraviti.

"Pa bilo je sjajnih 43 minute, kontrola rezultata, bilo je šansi za drugi gol i onda se dogodi blackout jedan, primimo dva gola i ode utakmica u drugom smjeru. Olako primamo golove to je činjenica, vratimo se u igru na 2:2 i ponovo prekid, opet kao protiv Portugala, skaču, a nitko ih ne pazi. Treći gol i onda se tu utakmica prelomi, žao mi je zbog toga, igrali smo dobro u polju, međutim olako primamo golove. I to moramo popraviti. Mi smo na početku novog puta, novih priprema za Euro i sve ove stvari mi moramo poraviti ako želimo biti konkurentni. Sada imamo mjesec dana za pripremu novih utakmica koje slijede", pojasnio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo