Učinkovitost na visokoj razini / Hrvati 'trpali' u Ligi prvaka: Visoka pobjeda Kovačevog Bayerna, Vlašić, Kramarić i Mandžukić strijelci

Image
Foto: AP images

U dva ranija susreta Viktorija Plzen s 1:2 svladala je CSKA Moskvu, a Ajax je pobijedio u gostima AEK-a 0:2

27.11.2018.
23:10
AP images
VOYO logo

Kriza Bayern Munchena i njihovog trenera Nike Kovača prekinuta je u velikom stilu - s pet pogodaka protiv Benfice u Ligi prvaka i osiguranjem prolaska u drugi krug natjecanja. 

Arjen Robben igrao je kao u najboljim danima. Postigao je dva svoja tipična pogotka, jednako kao i Robert Lewandowski, a za "petardu" je odgovoran i Franck Ribery koji je zabio posljednji pogodak. Utjehu je Benfici donio Fernandes za konačnih 5:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić postigao je pobjedonosni pogodak u utakmici Juventusa i Valencije. Bivši hrvatski reprezentativac zabio je jedini pogodak na susretu u 59. minuti na asistenciju Cristiana Ronalda. Juventus je na čelu svoje ljestvice s 12 bodova i ide u drugi krug.

Njihovi suparnici u skupini Manchester United na samom su kraju utakmice stigli do zlata vrijedna tri boda. Pogodak je postigao joker Josea Mourinha Marouane Fellaini. Crveni vragovi također će igrati u drugom krugu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Kramarić postigao je pogodak u porazu svog Hoffenheima u utakmici protiv Šahtara. Krama je pokušao inicirati preokret nakon užasnog starta od 0:2, no Taison je na samom kraju utakmice rekao "ne može!" i donio tri boda Ukrajinskoj momčadi s konačnih 2:3. Hoffenheim ne može više proći u drugi krug.

Real Madrid u gostima kod Rome slavio je 0:2 golovima Balea i Vazqueza, a obje momčadi osigurale su prolazak u drugi krug. Lyon je iznenadio Manchester Cityja kod kuće. Utakmica je završila 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dva ranija susreta Viktorija Plzen s 1:2 svladala je CSKA Moskvu za koju je gol zabio Nikola Vlašić, a Ajax je pobijedio u gostima AEK-a 0:2. Marko Livaja dobio je crveni karton nakon četiri utakmice suspenzije u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo