Hrgović je napet: 'Jedva čekam tih 90 minuta!'

Mirko Hrgović u petak bi konačno mogao debitirati za Split u utakmici protiv Intera. Riješio je kompletnu dokumentaciju i jedva čeka tih 90 minuta.

3.11.2011.
15:43
VOYO logo

Mirko Hrgović stavio se na raspolaganje treneru Mirku Bašiću za utakmicu protiv Intera u Zaprešiću (petak, 16 sati). Bivši igrač Hajduka i Dinama zadovoljan je što je sve gotovo i što će napokon osjetiti službene utakmice.

"Napokon, nakon mjesec i pol dana sve je gotovo. Zdrav sam i željan utakmica, na raspolaganju sam. Inter je čvrsta momčad, ima kvalitetnog trenera, to su i dokazali na utakmici protiv Hajduka", kazao je Hrgović, koji je posljednju službenu utakmicu odigrao u dresu grčke Kavale još tamo u travnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treniram tri mjeseca, jedva čekam tih devedeset minuta protiv Intera, ne bi to trebalo predstavljati problem", kaže Hrgović koji se nada da će ga trener Bašić staviti u momčad.

"Odlučit ću prije utakmice tko će igrati. Neka ponovimo utakmicu protiv Zagreba u kojoj sam bio zadovoljan svim segmentima igre. Idemo uzeti tri boda koja su nam izuzetno bitna za nastavak sezone. Nije ovo podcjenjivanje Intera, već vjera u našu snagu", kaže Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo