HOĆE LI TU NASTAVITI KARIJERU? Slavni engleski klub počeo se spominjati kao Kovačeva nova destinacija: / 'On je pobjednik, bio bi savršen'

Image
Foto: AFP

Izgleda da Kovač neće dugo morati tražiti novi angažman

9.11.2019.
9:38
AFP
VOYO logo

Hrvatski trener Niko Kovač prošle je nedjelje napustio klupu njemačkog giganta Bayerna i sada se nagađa gdje će nastaviti karijeru.

Nekadašbnji hrvatski izbornimk ima jako dobru trenersku reputaciju i odmah nakon odlaska iz Munchena navijači londonskog Arsenala na društvenim mrežama su zazivali njegov dolazak na klupšu Topnika jer sadašnji trener Unai Emery nije opravdao očekivanja i pretpostavlja se da bi uskoro mogao dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljstvo rezultatima

A nakon Arsenalovih, sada i navijači drugog engleskog prvoligaša - West Hama traže dolazak Nike Kovača.

'Čekićari' se trenutno nalaze na 13. mjestu tablice i u prvih 11 kola tri puta su pobijedili te četiri puta izgubili i odigrali neodlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Društvene mreže

Stoga navijači nisu zadovoljni radom trenera Manuela Pellegrinija i rado bi vidjeli novog čovjeka na klupi, a na društvenim mrežama ističu da bi htjeli upravo Kovača.

"Kovač je savršen za klub poput našeg", "Kovač je pobjednik, osvojio je Bundesligu u prvoj sezoni, s Frankfurtom je osvojio kup - očito ozbiljno shvaća sva natjecanja", "On bi bi se mogao posvetiti budućnosti našeg kluba, bio bi dugoročna zamjena" i "Ono što je napravio s Frankfurtom je fenomenalno i trofeji u Bayernu ne mogu ostati neprimjećeni. Ima sve preduvjete za uspjeh", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo