NAJVEĆA POLJSKA ZVIJEZDA /

Lewandowski u bolovima napustio travnjak, poznato hoće li igrati protiv Hrvatske

Image
Foto: Profimedia

Nije mogao odigrati utakmicu do kraja

6.9.2024.
13:04
Profimedia
VOYO logo

U nedjelju će Hrvatska odigrati utakmicu drugog kola u Ligi nacija. Suparnik će biti Poljska na osječkoj Opus Areni, a dvoboj počinje u 20.45 sati.

Image
DALIĆ GA HVALI /

Je li on rješenje hrvatskih problema u napadu? 'Teško je naći prave riječi....'

Image
DALIĆ GA HVALI /

Je li on rješenje hrvatskih problema u napadu? 'Teško je naći prave riječi....'

Hrvatska je u četvrtak izgubila na gostovanju u Lisabonu od Portugala 2:1 u prvoj utakmici nove sezone Lige nacija. Diogo Dalot u sedmoj i Cristiano Ronaldo u 34. minuti su doveli Portugalce u vodstvo od 2-0, dok je jedini hrvatski pogodak bio autogol Dalota u 41. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom terminu u kojemu je Hrvatska izgubila od Portugalaca, naši sljedeći protivnici nogometaši Poljske su u Glasgowu, na Hampden Parku, pobijedili Škotsku 3-2 golom u 97. minuti.

U završnici utakmice sa Škotskom Poljskoj se ozlijedio njihov glavni igrač Robert Lewandowski koji je pao nakon što je primio udarac u leđa i odmah zatražio zamjenu. Poljaci su se odmah zabrinuli oko njegovog stanja, no čini se da će s Lewandowskim biti sve u redi i moći će igrati protiv Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam igrao do kraja, sutra-prekosutra bi moglo biti još gore. Nije imalo smisla riskirati, pogotovo jer su dečki bili spremni ući", rekao je nakon utakmice pa poručio:

"Da smo ovu utakmicu remizirali, mogli smo se udariti nogom u lice i pitati: zašto nismo pobijedili? Malo smo pozvali Škote da pokušaju osvojiti bodove, a njihov eventualni gubitak sigurno bi nas jako bolio. Srećom, postigli smo treći pogodak i pobijedili. To je najvažnije, a bit će vremena za analize".

Nakon prvog kola u skupini vode Portugalci, Poljska je druga, Škotska treća, a Hrvatska posljednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice hrvatske reprezentacije u Ligi nacija gledajte na platformi Voyo na kanalu Nove TV, gdje god se nalazili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo