HOĆE LI MODRIĆ ZBOG OVOG IMATI PROBLEMA? / Beckham objavio post o Superligi, Španjolci bruje o reakciji Hrvata na njegove riječi

Image

Nekadašnji veznjak Reala rekao je što misli o potezu čovjek koji ga je 2003. doveo u Madrid

20.4.2021.
18:24
VOYO logo

Dvanaest bogatih europskih klubova postiglo je u kasno u nedjelju dogovor o osnivanju novog nogometnog natjecanja Superlige u kojoj bi sudjelovalo 20 klubova, izvijestio je Real Madrid čiji je predsjednik FlorentinoPerez izabran za čelnog čovjeka tog natjecanja.

Image
NAMA OVO, NAŽALOST, NE IZGLEDA NIMALO DOBRO: /

Evo kako bi Hrvatska mogla izgledati na Euru, ako se UEFA-ina zabrana ostvari

Image
NAMA OVO, NAŽALOST, NE IZGLEDA NIMALO DOBRO: /

Evo kako bi Hrvatska mogla izgledati na Euru, ako se UEFA-ina zabrana ostvari

Od tog trenutka ne prestaju stizati kritike na račun društva u kojem se nalaze Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United, te talijanski Juventus, Milan i Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji je osudio ovakvu odluku najmoćnijih klubova na svijetu je legendarni Englez DavidBeckham. Bivši igrač Manchester Uniteda, Real Madrida, PSG-a i Milana oglasio se na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim nogomet i on je dio mog života otkako pamtim. Zavolio sam ga kad sam bio malo dijete kao navijač što sam i danas. Kao igrač i sada kao vlasnik kluba znam da je sport ništa bez navijača. Nogomet mora biti za sve. Nogomet mora biti pošten i potrebna su nam natjecanja koja se temelje na rezultatima. Ako ne zaštitimo te vrijednosti igra koju volimo je u opasnosti...", napisao je Beckham.

Njegovu poruku vidjeli si milijuni ljudi diljem svijeta, a među njima su i igrači Ral Madrida. Luka Modrić. Lucas, Marcelo i Odriozola lajkali su njegovu poruku. To je odmah dospjelo na naslovnice španjolskih medija koji podsjećaju da je njihov šef jedan od glavnih inicijatora i predsjednik Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaši mogu biti potpuno mirni. Ne boje se niti su nas pitali o tome, barem nisu mene", istaknuo je Perez u ponoć tijekom gostovanja u nogometnom programu na španjolskoj televiziji La Sexta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je 12 bogatih klubova iz Španjolske, Engleske i Italije dogovorilo osnivanje vlastite lige s 20 momčadi, europska krovna organizacija UEFA poručila je da igrači koji nastupe na tom natjecanju neće moći igrati za reprezentacije svojih zemalja na Europskom i Svjetskom prvenstvu.

Potom su krenula nagađanja da bi Hrvatska mogla ostati bez igrača poput Luke Modrića i Matea Kovačića za dva mjeseca na Europskom prvenstvu, premda Superliga dotad neće ni početi pa tako niti potencijalne sankcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se neće dogoditi. Tu konfuziju stvaraju oni koji drže monopol nad nogometom. Naravno da je UEFA monopolist. Ona treba biti transparentna, nije imala dobar imidž tijekom povijesti, ne želim spominjati stvari...", rekao je Perez misleći na korupciju.

"Ne trebaju nikome prijetiti jer ne radimo ništa loše. Po našem mišljenju, njihov format natjecanja ne funkcionira. Atraktivnost Lige prvaka je sve manja", dodao je. Perez je inače predsjednik Real Madrida, kluba s rekordnih 13 naslova prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo