HOĆE LI DOĆI DO VELIKOG PREOKRETA? / Katalonski dnevnik piše o obnovi pregovora oko Darija Srne

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU
17.1.2017.
16:41
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

Posljednjih su tjedana trajala nagađanja kako bi bivši kapetan hrvatske reprezentacije u smiraj karijere mogao zaigrati za jedan od najvećih svjetskih klubova. No, onda je najprije izvršni direktor Barcelone Oscar Grau izjavio da u siječnju nijedan novi igrač neće doći u klub ako prije toga netko ne ode, a potom je i sam Srna istaknuo:

"Poslušao sam svoje srce i ostao u Šahtaru. Nije mi žao jer znam da sam donio ispravnu odluku. Ne bi bilo profesionalno komentirati Barceloninu ponudu. Najvažnije je što sam odlučio, ostajem u Šahtaru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRNA OTKRIO ZAŠTO JE ODBIO BARCELONU: /

'Znam da sam donio ispravnu odluku'

Image
SRNA OTKRIO ZAŠTO JE ODBIO BARCELONU: /

'Znam da sam donio ispravnu odluku'

Direktor Šahtara u Barceloni

U utorak, međutim, dnevni list Sport piše kako mogućnost Srnina transfera i dalje postoji, a svoju tezu temelji na pojavljivanju Šahtarova direktora Sergeja Palkina u Barceloni. Ukrajinski klub se priprema u Španjolskoj, pa je Palkin iskoristio priliku za posjet Barceloni gdje je obavio nekoliko privatnih, ali i poslovnih sastanaka. Njegov boravak u katalonskoj prijestolnici mogao bi, tvrdi Sport, oživjeti pregovore oko Srne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je, ipak, što Palkin može dogovoriti s čelnicima Barcelone kad se uzme u obzir da je Šahtar ionako već ranije pristao pustiti svoga kapetana. Zapelo je, međutim, na Srninim pregovorima s Kataloncima koji mu nisu u mogućnosti dati ni približno visoku plaću kakvu ima u Šahtaru, a i oko duljine ugovora je navodno bilo prijepora. Izglednijim se zato čini da će iskusni desni bek, kako je i sam najavio, ostati u klubu čiji je član još od 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo