Ludi transfer? /

Hoće li Barcelona oteti Salaha Liverpoolu? Problemi u pregovorima za novi ugovor

Image
Foto: AP Images

Cifra s kojom bi Barcelona mogla dovesti Salaha na ljeto spominje se na 50 milijuna funti u španjolskim medijima, što je malo za igrača Salahovog kalibra.

14.3.2022.
18:03
AP Images
VOYO logo

Liverpool bi razmislio o ponudi Barcelone za jednog od najboljih nogometaša svijeta, Mohameda Salaha, prenosi španjolski medij AS. Naime, Salah i Liverpool ne mogu se uskladiti oko pregovora o plaći, a upravo bi Barca to mogla iskoristiti.

Predsjednik Barcelone, Joan Laporta, obećao je legendi kluba i današnjem treneru Xaviju velika pojačanja za ljeto koja bi trebala pomoći vratiti Barcelonu na vrh europskog nogometa. Jedna od meti je Erling Haaland, a nakon debakla u Ligi prvaka sve više se spominje i povratak Lea Messija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Kreće s treninzima /

Bayernu se konačno vraća Davies: Zarazio se s koronavirusom, oštetilo mu se srce

Image
Kreće s treninzima /

Bayernu se konačno vraća Davies: Zarazio se s koronavirusom, oštetilo mu se srce

U međuvremenu, Salah vodi bitku s čelnicima Liverpoola tijekom pregovora o novom ugovoru s čime bi produžio vjeru Redsima. Salahu je ostalo još 16 mjeseci na ugovoru, ali traži znatno veću plaću nego što mu je Liverpool spreman ponuditi. Egipćanin trenutno zarađuje oko 200 tisuća funti tjedno, a želi više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi biti plaćen kao jedan od najboljih na svijetu

Salah i njegov agent traže od Liverpoola da bude među najplaćenijim nogometašima na svijetu, s obzirom na to da ga se univerzalno smatra ponajboljim igračem Premier lige i jednim od najboljih napadača svijeta.

Međutim, Liverpool nije spreman dati Salahu traženu povišicu jer bi to najvjerojatnije dovelo do zahtjeva od brojnih igrača, s čime bi vlasnici kluba trošili znatno više novca nego trenutno.

Cifra s kojom bi Barcelona mogla dovesti Salaha na ljeto spominje se na 50 milijuna funti u španjolskim medijima, što je malo za igrača Salahovog kalibra, unatoč činjenici da ima samo jednu godinu u svome ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo